Rask levering Sustainability 30 dagers åpent kjøp

Hjem  /  Stories / Trygghet og lek for familien Pretzmann
TEXT_STORIES  >  Trygghet og lek for familien Pretzmann

Trygghet og lek for familien Pretzmann

- For oss føltes det tryggere med en nedgravbar trampoline.

Tryggheten var den viktigste?faktoren når Nanna Pretzmann skulle velge en trampoline til seg selv og sin familie. Med sin North Explorer Low er hun fornøyd med at ønsket om en trygg trampoline ble oppfylt, og litt til.
- For oss føltes?det tryggere med en nedgravbar trampoline. Dessuten så passer den fint inn i omgivelsene!

Barna Celina, Zilje og Sigga, 7 og 4 år, hadde i lengre tid ønsket seg en trampoline og etter litt leting falt valget på en lav trampoline fra North Trampoline. Et valg de ikke har angret.
- Trampolinen har vært i bruk hver dag siden vi gravde den ned, forteller Nanna.

North Explorer Low er en nedgravbar trampoline med samme egenskaper som om den hadde stått på høye ben. Med sin lave høyde syns mange at det estetiske inntrykket er mer diskret. I tillegg blir det enklere å gå opp og ned av trampolinen for både barn og voksne.
- For oss føltes det mer trygt med en nedgravbar trampoline. Både med tanke på barnas sikkerhet, men også i forhold til vær og vind. Vi synes også at den lave modellen passet fint til sine omgivelser med en gang.
 Den største forskjellen på en trampoline med høye og lave ben er at en med lave ben, North Trampoline Low, krever mer forarbeid. For å kunne hoppe på trampolinen behøver man å grave et hull under trampolinen. Delvis for å gi plass for den som skal hoppe, men også for tillate luften å komme seg gjennom hoppeduken og på denne måten bidra til en bedre sprett.  

I familien Pretzmanns tilfelle falt ansvaret for å grave hullet på Nannan’s mann, Dan. Og selv om Nanna er glad for at hun slapp å grave mener hun at den ekstra jobben var verdt hver eneste dråpe med svette.
- Ærlig talt så gikk det mye fortere enn forventet. Det som var det vanskeligste var å få barna til å vente, haha!

Med sin ovale form har familiens North Trampoline Explorer Low blitt brukt så mye som mulig. Når det ikke er lek med katten Karla som står på agendaen er det triks og som tar det meste av tiden.  
- Vi er kjempeglade for at vi valgte en oval modell. Litt fordi den var lettere å plassere i hagen, men også for at barna virkelig kan bruke hele hoppe-arealet. 

Målet var trygghet og Nanna og hennes mann Dan syns at deres North Trampoline virkelig lever opp til forventningene. 
- Vi er ganske enkelt veldig imponerte av kvaliteten som virkelig er topp og ikke kan sammenlignes med de billigere trampolinene.  

Familien Pretzmann består av mamma Nanna, pappa Dan, tvillingene Celina og Zilje, 7 år og lillesøster Sigga, 4 år og katten Karla. Familien hopper på en North Trampoline Explorer Low.