Rask levering Sustainability 30 dagers åpent kjøp

Hjem /

Tilbehør


Tilbehør – hvordan man gjør trampolinen morsommere og tryggere

 
En trampoline fra North Trampoline er for de aller fleste morsom nok – men kan den bli enda bedre? I den her kategorien selger vi ikke tilbehør som kreves for å få en bra hoppe-opplevelse. Derimot tilbyr vi morsomme og trygge løsninger for å gjør opplevelsen på trampolinen enda morsommere og tryggere.

North Trampoline er sikkerhet og kvalitet

En trampoline fra North Trampoline kommer alltid med et sikkerhetsnett. Til og med våre nedgravbare trampoliner, våre Low-modeller, leveres med sikkerhetsnett i henhold til praksis og regler. Før det ble laget en lov om at man må selge trampoliner med sikkerhetsnett var den vanligste ulykken i forbindelse med at barn hoppet og falt av trampolinen. Idag når de aller fleste trampoliner har sikkerhetsnett, ser vi at en av de vanligste uhellene som kan skje er at de faller når de går inn og ut av trampolinen. Små barn skader seg når de forsøker å klatre ned fra trampolinen. Det har vi forsøkt å få slutt på med vårt tilbehør North Base.


North Base er en plattform som gjør det å komme seg inn og ut av trampolinen mye tryggere. Den stødige trappen leder barnet opp på trampolinen og når man er ferdig å hoppe er det bare å gli ned på sklien – mot sikkerheten.
 
Hopp og lek med North Trampoline
 

Fantasi bruker sjeldent være et problem for lekende barn, men selvfølgelig kan visse redskap gjøre hoppingen enda morsommere og fantasifull. Med en North Basketkurv med tilhørende ball forvandles trampolinen fra North Trampoline til en basketball-bane der spretten fra hoppeduken kan få hvem som helst til å fly som en NBA-utøver.

 
Vær og vind – en lett match for North Trampoline

Kanskje bor du på en plass med fire årstider samtidig? Kanskje er du redd for at din trampoline ikke skal tåle klimaet? Alle trampoliner fra North Trampoline er designet for å takle det nordiske klimaet, men til og med vi kan behøve hjelp til tider. Under en høst med mye vind kan et Forankringssett være trampolinens beste venn. Med fire robuste kroker står trampolinen fra North Trampoline stødig og holder seg på bakken i mange sekundmeter.


Har du noen spørsmål om trampolinene fra North Trampoline? Ikke nøl med å ta kontakt. Kontaktopplysninger finner du her.