1. Hjem
  2. |
  3. Tilbehør

Tilbehør

Boost din opplevelse.Tilbehør til trampolinen – for mer action, og høyere sikkerhet

Et morsomt tilbehør til trampolinen, kan gi hoppingen en ny dimensjon. Her finner du i tillegg praktiske tilbehør som forenkler og gjør hoppingen på trampolinen enda sikrere.

 
Mer action på trampolinen

Med en basketkurv montert på trampolinen, kan du dunke som en basketproff! Basketkurven passer til alle våre modeller med nett, og inkluderer en myk ball som er tilpasset bruk på trampolinen!
 

Jumpgames er mobilspillet som tilfører hoppingen ENDA en dimensjon. Du plasserer den tilhørende aktivitetsmåleren på benet og synker den med telefonen. Deretter er det fritt frem å spille morsomme spill i appen, som måler hoppehøyde, rotasjoner, air time med mer. Du kan både utfordre kompisgjengen eller konkurrere mot andre hoppere worldwide.


Stige & plattform til trampolinen

Alla våre trampoliner for hjemmebruk (untatt Athlete) leveres med sikkerhetsnett. Vi anbefaler derfor alltid å kjøpe til en stige, noe som gjør det lett og sikkert å gå opp og ned på trampolinen. Vi tilbyr to varianter:
Ladder og Ladder+
 

Om du vil forenkle inn- og utgangen av trampolinen ytterligere, så kan du kikke nærmere på North Platform. Plattformen gjør det enda enklere å gå opp og ned, og du kan i tillegg velge å kjøpe en morsom rutsjebane. 


Forankringsett til trampolinen

Trenger du å forankre trampolinen din, så tilbyr vi et forankringssett som holder trampolinen på plass.
Du kan trenge ett forankringssett hvis trampolinen står på ett sted utsatt for vind og vær, eller den står litt skeivt plassert i hagen/uteområdet.


Airtracks

Som et komplement til våre trampoliner tilbyr vi Airtracks. North Airtracks blåses opp og gjør det mulig å trene på gymnastiske triks og kunster på en sikkert og morsom måte. North Airtracks legges på bakken og kan brukes både innendørs og utendørs! Våre airtracks finnes i et antall ulike størrelser og former, og er enkle å lagre i den medfølgende vesken.


Spørsmål om tilbehøret til trampolinen? 

Har du spørsmål om tilbehøret til trampolinen, ta gjerne kontakt med vår supprt.

 

X

Innstillinger for informasjonskapsler