1. Hjem
  2. |
  3. Trampoliner

Trampoliner

Finn den perfekte trampolinen til deg og din familie.

X

5 grunner til å velge north trampoline! 

  • Topp kvalitetstrampoliner, designet og utviklet I Sverige
  • Innovative sikkerhetsløsninger med North Safety Systems
  • Unike prestasjonsfunksjoner med North Performance Systems
  • Lang holdbarhet og generøse garantier
  • Mer boost og mere moro!

Hvilken trampolinestørrelse bør jeg velge? 

For å maksimere hoppeopplevelsen, anbefaler vi alltid å velge en av våre større størrelser.

Hvis du mangler plass, finnes det også mindre størrelser som passer i hagen din.

Hva skal jeg velge? Rund, oval eller rektangulær? 

Den klassiske, runde formen gir en stor hoppeoverflate- perfekt til lek og moro.
 
Den ovale formen resulterer i eksepsjonelle hoppeegenskaper, samt et avlangt hoppeareal som er godt egnet for triks og akrobatikk.
 
De rektangulære modellene er myntet på hoppere som ønsker de aller beste forutsetningene for å videreutvikle trening, hopp og triksing.


Robust og sikker trampoline med maksimal ytelse


MORE BOOST! – mer bevegelse, mer energi!

Vår visjon og ambisjon er å skape glede og fremme helse for hoppere over hele verden. Med en trampoline fra North Trampoline, får du en hoppeopplevelse i verdensklasse som booster bevegelse og aktivitet og inspirerer og oppmuntrer til action og lek. En hoppeopplevelse som booster frihetsfølelsen, utfordrer grensene dine og tar hoppingen til neste nivå.
More boost helt enkelt!
 


En hoppeopplevelse i verdensklasse!

Vi er 100% fokuserte på å gi deg en hoppeopplevelse i verdensklasse.
Alle trampoliner fra North Trampoline kommer med innovative sikkerhetsfunksjoner, robust kvalitet og høykvalitative komponenter.
 

I vårt sortiment finner du et bredt utvalg av trampoliner i ulike former, størrelser og farger. Den klassiske runde, en oval trampoline, eller kanskje satse på en rektangulær trampoline som er strået hvassere?
 

Vår storselger Explorer har blitt vanvittig populær etter introduksjonen i 2013 og finnes i både rund, oval og rektangulær utgave. Pioneer er den perfekte inngangsmodellen for den aktive familien og byr på myk og leken sprett for både store og små hoppere.
For den dedikerte hopperen som vil ha det absolutt beste når det kommer til hagetrampoliner, så tilbyr vi Performer – en rektangulær premiumtrampoline med svenskproduserte fjærer.
 

En trampoline fra North Trampoline er utstyrt med sikkerhetssystem (NSS) og flere innovative ytelsesfunksjoner (NPS), noe som tilfører en ny dimensjon til sikkerhet og hoppeprestasjon.
 

Trenger du rådgivning i forbindelse med kjøpet ditt, kan du naturligvis ta kontakt med vårt dyktige team. De hjelper deg mer enn gjerne med å velge riktig trampoline tilpasset ditt bruk. 

 

Vi elsker trampoliner – gjør du også?

På våre sosiale medier deler vi bilder og filmer som kunder har sendt oss. Ingenting gjør oss mer happy enn å se fornøyde kunder med og på sin North Trampoline. Har du kanskje bygd inn din trampoline på en kreativ måte eller filmet når barna bruker trampolinen som bare de kan? Ikke nøl med å dele dine opplevelser av/med/på din North Trampoline på vår Facebook eller Instagram.

X

Innstillinger for informasjonskapsler