1. Hjem
  2.  | 
  3. Trampoliner
  4.  | 
  5. Trampoline North Pioneer

Trampoline North Pioneer

★★★★★ ★★★★★ 8 omtaler

Oppdatert og prisvennlig trampoline med nytt stilig design.
X
X

Levering 


Vi tilbyr to forskjellige fraktalternativ på trampoliner.

Miljøfrakt: 399,-  (5 - 8 hverdager)
Prioritert levering: 599,-  (2 - 6 hverdager)

Om miljøfrakt
Miljøfrakt betyr at plassen i godsselskapets leveranser er optimalisert for å redusere antalet  transporter på veiene for å redusere klimapåvirkningen.

Du vil få en e-post med sporingsnummer etter at varen din er sendt fra vårt lager. PostNord sender SMS hvor de gir deg noen alternativer til når de kan levere før leveransen kan finne sted. Ved noen tilfeller og steder har de kun utleveringer på visse ukedager, noe som kan påvirke vår normale leveringstid.
Små og middels store pakker blir vanligvis sendt med MyPack og hentes gjennom et nettverk av MyPack utleveringssteder, for eksempel postkontor i butikk. Ved MyPack-leveranser mottar man en SMS som gir beskjed om når pakken er tilgjengelig for henting.

Dersom varen finnes på sentrallager, må det påberegnes 1- 3 ukers leveransetid. 

Fraktpris på tilbehør og reservedeler:

0-5 kg
Miljøfrakt: 99,-
Prioritert levering: 139,-

6-10 kg
Miljøfrakt: 149,-
Prioritert levering: 199,-

11-60 kg
Miljøfrakt: 229,-
Prioritert levering: 299,-

For varer som ikke er på lager, sendes ordren med valgt fraktmåte først når den er komplett.

Spørsmål?
Ring oss på 21 95 92 28 eller send oss en mail på info@northtrampoline.no

Les her for mer informasjon om levering!

 

Pioneer’s topp 5 
  • Meget bra sprett
  • Oppdatert design
  • Spring Guard sikkerhetssystem
  • Svartlakkert ramme
  • Trygg overlappende inngang 
 
GARANTI

RAMME

HOPPEDUK & FJÆRER

KANT-
BESKYTTELSE

SIKKERHETS-
NETT

 
 

North Pioneer er her!


Trampolinen har blitt oppdatert med et nytt stillig design på sikkerhetsnettet, sleeves til sikkerhetsnettets stolper og en ny design på kantbeskyttelsen.

En trampoline som byr på mye lek og moro! 


 

God sprett som lokker til lek 

Det som gjør en trampoline ekstra moro er god sprett. North Pioneer er utstyrt med spesialdesignede fjærer gir en dynamisk og myk sprett som løfter også den minste hopperen til nye høyder. Perfekt for familien med yngre barn. 


 

Trampolinen for luftens helter 

North Pioneer’s bueformede sikkerhetsnett strekker seg mot himmelen og skaper en liten arena for hopperen. Trampolinens sikkerhetsnett sitter på innsiden av kantbeskyttelsen, noe som gir ekstra god beskyttelse for hopperen.  

 


Sikre trampoliner skaper trygghet 

Som foreldre vil vi at våre barn skal hoppe trygt. Som hoppere vil vi stole på at vår trampoline takler trykket. North’s sikkerhetssystem Spring Guard (SG) er et innovativt sikkerhetssystem som har begge aspekter i tankene – og som tilgodeser alle våre krav. SG-systemet forhindrer føtter og fingrer fra å få tilgang til fjærene. På denne trampolinen får alle en trygg hoppe-opplevelse der både små og store kan utvikle sine ferdigheter på under sikre forhold.

 

 

ANMELDELSER

★★★★★★★★

Trampolinen er veldig bra enkel å gå inn og ut av selv for toåringer og oppleves som veldig sikker. Som noen andre her nevner samler vannet seg på en måte under matten slik at det blir liggende der helt til en begynner å hoppe så det er blitt rutine for oss å ha håndkle til å tørke av første gang etter regn trampolinen kan se helt tørr ut men så ligger det vann under kanten. Kjøpsopplevelsen var middels. Vi bestilte denne midt i korona tiden men da vi fikk den levert viste det seg at understellet var brukt noe vi ikke var informert om og det manglet også en stang til sikkerhetsnettet. Tok litt tid typ en uke eller to for å finne en løsning med North hvor vi fikk tilbud om ny del rabatt for at produktet var brukt. Dette var greit nok men det tok lang tid å få delen vi manglet og over to måneder fra vi hadde blitt enige om kompensasjonen før North endelig tilbakebetalte. Dette etter mellom 5 og 10 purringer. Nå er derimot alt på plass og vi er fornøyd men unødvendig at det skal ta så lang tid å få avsluttet saken.

Karoline T
2020-06-22

 
Svar:

God dag Karoline. Takk for din tilbakemelding og beklager virkelig for at det tok lang tid å få løst situasjonen som oppstod med din trampoline, samt tilbakebetalingen. Vi lover at vi skal gjøre så godt vi kan for at eventuelle fremtidige henvendelser skal løses mye raskere og mer effektivt! Mvh North Trampoline


★★★★★★★★★

Vi er veldig fornøyde med trampolinen. God kvalitet og god sprett. 

Fredrikke Golimo J
2019-09-10

★★★★★★★★★★

Jeg og kids er kanonfornøyd med trampolinen. Ingenting å utsette:-

Egil F
2019-07-01

★★★★★★★★★★

Helt topp trampoline som kan anbefales. Fint med sikkerhetsnettet montert mellom hoppeduken og fjærene. Lett å montere med grei bruksanvisning. På ett punkt i instruksjonen stemte ikke beskrivelsen med produktet men det var lett å se hvordan det måtte være. Akt i alt et godt produkt og rask levering.

Anne F
2019-06-27

★★★★★★★★★

Heivi fikk trampolinen levert i dag.Det er dessverre lang leveringstid.Jeg kontaktet leverandør for en ukes tid siden i forhold til forventet leveringsdagog dette ble fulgt opp og trampolinen kom som lovet.

Sandra Aasen D
2019-06-12

★★★★★★★★★★

Veldig fornøyd med trampolinen. God kvalitet og sikkerhet. Barnevennlig. Fint utseende .

Birgitte Ruud M
2019-06-10

★★★★★★★★★★

Trampolinen er i bruk daglig og alle skryter av den. Det en gjennomtenkt trampoline med mange fine detaljer.Kvalitet og sikkerhet er viktig og der vil jeg si den imponerer stort.

Tor Henrik H
2019-05-23

★★★★★★★★★★

Virkelig bra trampoline som har en veldig myk og god sprett. Ungene elsker den Kjapp levering og enkel å sette sammen. Brukte to timer på å montere den alene.

Oddgeir A
2019-05-06
Vis alle 8 omtaler
Størrelse 3,0 3,6 4,3
Fjærer (antall) 54 72 88
Vekt (kg) 68 105 119
Høyde (cm) 85 90 95
Kantbeskyttelse 340 mm 380 mm 380 mm
Rek. maxbelastning 120 kg 120 kg 120 kg
CE-merket Ja Ja Ja

 
MONTERINGSFILM

North Pioneer


MANUAL

North Pioneer

Monteringsfilm:X

Innstillinger for informasjonskapsler