Rask levering Sustainability 30 dagers åpent kjøp

Trampoliner /

Oval Trampoline North Explorer

STORSELGER!

North Explorer

Explorer har blitt en storfavoritt blant både nybegynnere og erfarne hoppere. Oval trampoline med kraftfull sprett og stort hoppeareal!

★★★★★ ★★★★★ 27 omtaler

 • Bra valg!


  I kassen kan du velge å betale alt på en gang eller dele opp betalingen.
 • GÅ TILL KASSEN
 • Gjør hoppingen enda morsommere med våre tilbehør!
 • FORTSETT HANDLE
Explorer’s topp 5 
 • Oppdatert design på kantbeskyttelse og sikkerhetsnett
 • Oval trampoline
 • Perfekt for triksing og akrobatikk
 • HPS sikkerhetssystem
 • Justerbar sprett 
 
GARANTIER

RAMME

HOPPEDUK & FJÆRER

KANT-
BESKYTTELSE

SIKKERHETS-
NETT

 

Kraftfull oval trampoline for atleter 

Trampolinen North Explorer er helt rett for deg som vil gjøre triks og akrobatisk gymnastikk. Med denne trampolinen får du en rask reaksjon og kraftull sprett. Sammen med et generøs hoppeareal byr North Explorer til høytflyvende hopp og triks.

Trampolinens ovale form er utmerket egnet for kombinasjonstriks og saltoer, samt perfekt for triksende trampoline-hoppere, freeskiers, freerunners, snowboard og wakeboard-kjørere.

Bli en Explorer! 

 

Trygt sikkerhetsnett med unike detaljer 

Sikkerhetsnettet på North Explorer er ekstremt sikkert. Den har et overlappende selvlukkende inngangsparti som beskytter fingrer og tær. Trampolinens sikkerhetsnett har også en lomme for oppbevaring av mindre ting.  


 

 

 

Kraftfull sprett 

Trampolinens fjærer er testet nøye for at de skulle gi en perfekt forspenning. I kombinasjon med den ovale formen gir fjærene en god reaksjon slik at du kan hoppe meget høyt.   

Sterk og robust ramme 

Våre trampoliner takler det nordiske klimaet og de tøffe værforholdene. North Challenger’s svartlakkerte ramme har dobbel beskyttelse for rust både innvending og utvendig. Dette er en konstruksjon som er utviklet med kvalitetsfølelse i hver detalj. 

 

 En trygg trampoline gir god selvtillit 

North Explorer’s sikkerhetssystem som består av 3 ulike deler, er fordelt over hoppeduken og sikkerhetsnettet for å optimalisere tryggheten for dine barn.  


ANMELDELSER

★★★★★★★★★★

Ikke prøvd den selv men har 2 sønner på 11 og 13 år som er meget fornøyd med ny trampoline. Betydelig bedre sprett enn den gamle. De tar vesentlig vanskeligere triks enn før. I tillegg er alle venner som er innom også imponert.

jon W
2019-09-11

★★★★★★★★★

Lett å finne frem til rett produkt på hjemmesiden. Trampolina var litt forsinket levert grunnet andre enn North men raskt svar og god behandling av kundeservice. Alle våre barn fra 2-15 år elsker den nye trampolina. Til og med far sjøl 44 år tar back flip på denne :Kunne ønske den drenerte regnvannet bedre dog. Nå går det 3-4 handduker for å tørke opp etter et regnskyll

Gaute K
2019-09-11

★★★★★★★★★★

Datter som skriver. Sykt fornøyd med denne trampolina. Perfekt for skru både fram og bak. God sprett god plass og super sikkerhet. Jeg som er turner bor nesten på denne trampolina. Tok oss en del tid å sette opp pga størrels og sikkerhet vi brukte 4timer men det er god bruksamvisning og går fortere om man er flere. Definitivt noe verdt å kjøpe. Hilsen fornøyd 14åring.

Catharina W
2019-09-09

★★★★★★★★★★

Veldig fornøyd med produktet og prosessen : Trampolinen har vært flittig brukt og fungerer som forventet. Kan anbefale butikken og produktet.

Torleif A
2019-09-09

★★★★★★★★★★

Meget bra service og godt produkt Vi er veldig godt fonøyd så langt

arne s
2019-07-01

★★★★★★★★★★

Vi er veldig fornøyde med kjøpet og service. Det var en dyr trampolinemen føler at det lønner seg på langsikt. Dette er en robust solid og gjennomtenkt trampoline med høy kvalitets materialer og utseende som skyller seg virkelig ut fra markedet En super trygg og lydløs trampoline vi kommet til å nyte i mange år Absolutt anbefaler

Miroslava K
2019-06-19

★★★★★★★★★★

Trampolinen er helt super både for små og litt større barn. Nettsiden var lett å navigere med god informasjon. Oppfølging med link til montering etter at bestillingen var gjort var supert - veldig bra service. Rask levering.

Cecilie
2019-06-12

★★★★★★★★★★

Veldig fornøyd med vår trampoline. Veldig kjekk inngang uten glidelås.

Cesilie H
2019-06-12

★★★★★★★★★★

Veldig flott trampolineRegn med en dag for montering da det er mange deler som skal skrus sammen. Jeg anbefaler å ha skikkelig verktøy for hånden men det medfølgende er greit nok. Husk å følge byggeanvisningaDet kunne godt ha fulgt med noen ekstra strips til polstringen av ramma men om det er mulig å erstatte dette i etterkant om det skulle ryke noen under montering. Monterte samtidig SPS Base stige og basketkurv. Anbefaler å montere basketkurv på langsiden. North Explorer 500 får to tommler opp av alle ungene :

Vidar E
2019-06-12

★★★★★★★★★★

Jeg er veldig fornøyd med servicen og med trampolinen. Veldig lett å sette opp og montere. Kvalitet fra begynnelse til slutt. Takk

Thomas Ribe T
2019-06-12
Vis alle 27 omtaler

Spesifikasjoner

Størrelse 3,5 m 4,2 m 5,0 m
Fjær (antall) 64 80 96
Vekt (kg) 112 133 151
Lengde/bredde (m) 3,5 x 2,45 4,2 x 2,95 5,0 x 3,42
Høyde (cm) 85 95 100
Kantbeskyttelse 30 x 400 mm 30 x 400 mm 30 x 400 mm
Anbefalt maksimal vektbelastning 150 kg 150 kg 150 kg
CE-merket Ja Ja Ja

MANUAL

Explorer Assembly Manual


ASSEMBLY VIDEO

North Explorer Assembly Video
 

 

Monteringsfilm:


Vi er her for å hjelpe