1. Hjem
  2.  | 
  3. Trampoliner
  4.  | 
  5. Oval Trampoline North Explorer 2019

Oval Trampoline North Explorer 2019

★★★★★ ★★★★★ 27 omtaler

Explorer har blitt en storfavoritt blant både nybegynnere og erfarne hoppere. Oval trampoline med kraftfull sprett og stort hoppeareal!
50% på North JumpGames ved kjøp av North Explorer!
X
X

Levering 


Vi tilbyr to forskjellige fraktalternativ på trampoliner.

Miljøfrakt: 399,-  (5 - 8 hverdager)
Prioritert levering: 599,-  (2 - 6 hverdager)

Om miljøfrakt
Miljøfrakt betyr at plassen i godsselskapets leveranser er optimalisert for å redusere antalet  transporter på veiene for å redusere klimapåvirkningen.

Du vil få en e-post med sporingsnummer etter at varen din er sendt fra vårt lager. PostNord sender SMS hvor de gir deg noen alternativer til når de kan levere før leveransen kan finne sted. Ved noen tilfeller og steder har de kun utleveringer på visse ukedager, noe som kan påvirke vår normale leveringstid.
Små og middels store pakker blir vanligvis sendt med MyPack og hentes gjennom et nettverk av MyPack utleveringssteder, for eksempel postkontor i butikk. Ved MyPack-leveranser mottar man en SMS som gir beskjed om når pakken er tilgjengelig for henting.

Dersom varen finnes på sentrallager, må det påberegnes 1- 3 ukers leveransetid. 

Fraktpris på tilbehør og reservedeler:

0-5 kg
Miljøfrakt: 99,-
Prioritert levering: 139,-

6-10 kg
Miljøfrakt: 149,-
Prioritert levering: 199,-

11-60 kg
Miljøfrakt: 229,-
Prioritert levering: 299,-

For varer som ikke er på lager, sendes ordren med valgt fraktmåte først når den er komplett.

Spørsmål?
Ring oss på 21 95 92 28 eller send oss en mail på info@northtrampoline.no

Les her for mer informasjon om levering!

 

Explorer’s topp 5 
  • Oppdatert design på kantbeskyttelse og sikkerhetsnett
  • Oval trampoline
  • Perfekt for triksing og akrobatikk
  • HPS sikkerhetssystem
  • Justerbar sprett 
 
GARANTIER

RAMME

HOPPEDUK & FJÆRER

KANT-
BESKYTTELSE

SIKKERHETS-
NETT

 

Kraftfull oval trampoline for atleter 

Trampolinen North Explorer er helt rett for deg som vil gjøre triks og akrobatisk gymnastikk. Med denne trampolinen får du en rask reaksjon og en kraftull sprett. Sammen med et generøst hoppeareal innbyr North Explorer til høytflyvende hopp og triks.

Trampolinens ovale form egner seg utmerket for kombinasjonstriks og saltoer, samt er perfekt for triksende trampolinehoppere, freeskiers, freerunners, snowboard og wakeboard-kjørere.

Bli en Explorer! 

 

Trygt sikkerhetsnett med unike detaljer 

Sikkerhetsnettet på North Explorer er ekstremt sikkert. Den har et overlappende selvlukkende inngangsparti som beskytter fingrer og tær. Trampolinens sikkerhetsnett har også en lomme for oppbevaring av mindre ting.  


 

 

 

Kraftfull sprett 

Trampolinens fjærer er testet nøye for at de skal gi en perfekt forspenning. I kombinasjon med den ovale formen gir fjærene en god reaksjon slik at du kan hoppe meget høyt.   

Sterk og robust ramme 

Våre trampoliner takler det nordiske klimaet og de tøffe værforholdene. North Challengers svartlakkerte ramme har dobbel beskyttelse mot rust både innvending og utvendig. Dette er en konstruksjon som er utviklet med kvalitetsfølelse i hver detalj. 

 

 En trygg trampoline gir god selvtillit 

North Explorers sikkerhetssystem som består av 3 ulike deler, er fordelt på hoppeduken og sikkerhetsnettet for å optimalisere tryggheten for dine barn.  

ANMELDELSER

★★★★★★★★★★

Ikke prøvd den selv men har 2 sønner på 11 og 13 år som er meget fornøyd med ny trampoline. Betydelig bedre sprett enn den gamle. De tar vesentlig vanskeligere triks enn før. I tillegg er alle venner som er innom også imponert.

jon W
2019-09-11

★★★★★★★★★

Lett å finne frem til rett produkt på hjemmesiden. Trampolina var litt forsinket levert grunnet andre enn North men raskt svar og god behandling av kundeservice. Alle våre barn fra 2-15 år elsker den nye trampolina. Til og med far sjøl 44 år tar back flip på denne :Kunne ønske den drenerte regnvannet bedre dog. Nå går det 3-4 handduker for å tørke opp etter et regnskyll

Gaute K
2019-09-11

★★★★★★★★★★

Datter som skriver. Sykt fornøyd med denne trampolina. Perfekt for skru både fram og bak. God sprett god plass og super sikkerhet. Jeg som er turner bor nesten på denne trampolina. Tok oss en del tid å sette opp pga størrels og sikkerhet vi brukte 4timer men det er god bruksamvisning og går fortere om man er flere. Definitivt noe verdt å kjøpe. Hilsen fornøyd 14åring.

Catharina W
2019-09-09

★★★★★★★★★★

Veldig fornøyd med produktet og prosessen : Trampolinen har vært flittig brukt og fungerer som forventet. Kan anbefale butikken og produktet.

Torleif A
2019-09-09

★★★★★★★★★★

Meget bra service og godt produkt Vi er veldig godt fonøyd så langt

arne s
2019-07-01

★★★★★★★★★★

Vi er veldig fornøyde med kjøpet og service. Det var en dyr trampolinemen føler at det lønner seg på langsikt. Dette er en robust solid og gjennomtenkt trampoline med høy kvalitets materialer og utseende som skyller seg virkelig ut fra markedet En super trygg og lydløs trampoline vi kommet til å nyte i mange år Absolutt anbefaler

Miroslava K
2019-06-19

★★★★★★★★★★

Trampolinen er helt super både for små og litt større barn. Nettsiden var lett å navigere med god informasjon. Oppfølging med link til montering etter at bestillingen var gjort var supert - veldig bra service. Rask levering.

Cecilie
2019-06-12

★★★★★★★★★★

Veldig fornøyd med vår trampoline. Veldig kjekk inngang uten glidelås.

Cesilie H
2019-06-12

★★★★★★★★★★

Veldig flott trampolineRegn med en dag for montering da det er mange deler som skal skrus sammen. Jeg anbefaler å ha skikkelig verktøy for hånden men det medfølgende er greit nok. Husk å følge byggeanvisningaDet kunne godt ha fulgt med noen ekstra strips til polstringen av ramma men om det er mulig å erstatte dette i etterkant om det skulle ryke noen under montering. Monterte samtidig SPS Base stige og basketkurv. Anbefaler å montere basketkurv på langsiden. North Explorer 500 får to tommler opp av alle ungene :

Vidar E
2019-06-12

★★★★★★★★★★

Jeg er veldig fornøyd med servicen og med trampolinen. Veldig lett å sette opp og montere. Kvalitet fra begynnelse til slutt. Takk

Thomas Ribe T
2019-06-12
Vis alle 27 omtaler
Størrelse 3,5 m 4,2 m 5,0 m
Fjær (antall) 64 80 96
Vekt (kg) 112 133 151
Lengde/bredde (m) 3,5 x 2,45 4,2 x 2,95 5,0 x 3,42
Høyde (cm) 85 95 100
Kantbeskyttelse 30 x 400 mm 30 x 400 mm 30 x 400 mm
Anbefalt maksimal vektbelastning 150 kg 150 kg 150 kg
CE-merket Ja Ja Ja

MANUAL

Explorer Assembly Manual


ASSEMBLY VIDEO

North Explorer Assembly Video
 

 

Monteringsfilm:X

Innstillinger for informasjonskapsler