Rask levering Sustainability 30 dagers åpent kjøp

Trampoliner /

Trampoline North Challenger Low

North Challenger Low

Trampolinen som smelter inn i hagen! Justerbar sprett, nedgravbar og trygg for hele familien!

 • Bra valg!


  I kassen kan du velge å betale alt på en gang eller dele opp betalingen.
 • GÅ TILL KASSEN
 • Gjør hoppingen enda morsommere med våre tilbehør!
 • FORTSETT HANDLE
Challenger Low’s topp 5: 
 • Nedgravbar lav modell
 • HPS-sikekrhetssystem
 • Rund trampoline
 • Justerbar sprett
 • Lange garantitider 
 
GARANTIER

RAMME

HOPPEDUK & FJÆRER

KANT-
BESKYTTELSE

SIKKERHETS-
NETT

 
 

En trampoline i landskapet

North Challenger Low er en oppdatert versjoin av Challenger Low Classic. Den runde trampolinen ble skapt for å møte behovet av en estetisk fin trampoline. Med Challenger Low har sikkerhet og design stått i fokus, og denne stilrene, svarte trampolinen smelter fint inn i hagen.  

 

Sporty trampoline for trening og lek

Trampolinen North Challenger Low er trampolinen for de fleste. Med de medfølgende fjærforlengerene kan trampolinens sprett justeres for å passe voksne som vil bruke trampolinen til trening eller små barn som vil leke. Trampolinens lave design fremmer sikkerheten uten å virke forstyrrende i hagen.   

 

Sikkerhetsnettet som ikke vil vike 

North's sikkerhetsnett er blandt de kraftigeste på markedet for trampoliner. Det finmaskede materiale minimerer sjansen for å feste seg i nettet med fingrer eller tær. Utover dette har trampolinen blitt utstyrt med sikkehetssystemet HPS som beskytter føtter og armer fra å havne mellom sikkerhetsnettet og kantbeskyttelsen. 

Sikkerhetsnettets øvre kant har blitt utstyrt med en glassfiberring som gjør at sikkerhetsnettet er spenstig hele tiden. Inngangspartiet på trampolinen er overlappende og selvlukkende, og holdes derfor automatisk stengt.  


 

Justerbar sprett 

Trampolinens medfølgende fjærforlengere gjør at spretten kan justeres etter behovet for de som skal hoppe på trampolinen – og hvordan de ønsker å hoppe. Med fjærforlengerene blir trampolinens sprett mykere og dermed bedre for de som veier minde. Den anbefalte vekten for de som skal hoppe uten fjærforlengere er 30-90 kg. Med fjærforlengere passer denne for de som veier 15-90 kg. 

 


Safety builds confidence

Sikkerheten er det absolutt viktigste for oss på North Trampoline. Både små og store atleter skal kjenne seg trygge når de hopper på våre trampoliner. Derfor sørger vi for å utvikle gode og unike sikkerhetsløsningar på samtlige av våre modeller for å skape en så trygg opplevelse som mulig for hopperene. 

Explorer er utstyrt med sikkerhetssystemet HPS som effektivt hindrer hopperene tilgangen til rammen og fjærene. Den ekstra tykke kantbeskyttelsen og det høye nettet bidrar også til å skape det beste utgangspunktet sikkerhetsmessig for hopperene. 

 


Spesifikasjoner

Størrelse 3,0 m 3,6 m 4,3 m
Fjær (antall) 64 80 96
Vekt (kg) 97 113 127
Høyd (cm) 28 28 28
Kantbeskyttelse 30 x 400 mm 30 x 400 mm 30 x 400 mm
Anbefalt maksimal vektbelastning 150 kg 150 kg 150 kg
CE-merket Ja Ja Ja


Manual og instruksjoner for nedgraving av North Challenger Low.

Manual sikkerhetsnett


Vi er her for å hjelpe