1. Hjem
  2.  | 
  3. Trampoliner
  4.  | 
  5. Trampoline North Challenger

Trampoline North Challenger

★★★★★ ★★★★★ 10 omtaler

Vår populære testvinner Challenger i et nytt stilig svart design! Dette er en trampoline med fantastisk sprett, et stort hoppeareal og muligheter for å justere sprett-kapasiteten.
X
X

Levering 


Vi tilbyr to forskjellige fraktalternativ på trampoliner.

Miljøfrakt: 399,-  (5 - 8 hverdager)
Prioritert levering: 599,-  (2 - 6 hverdager)

Om miljøfrakt
Miljøfrakt betyr at plassen i godsselskapets leveranser er optimalisert for å redusere antalet  transporter på veiene for å redusere klimapåvirkningen.

Du vil få en e-post med sporingsnummer etter at varen din er sendt fra vårt lager. PostNord sender SMS hvor de gir deg noen alternativer til når de kan levere før leveransen kan finne sted. Ved noen tilfeller og steder har de kun utleveringer på visse ukedager, noe som kan påvirke vår normale leveringstid.
Små og middels store pakker blir vanligvis sendt med MyPack og hentes gjennom et nettverk av MyPack utleveringssteder, for eksempel postkontor i butikk. Ved MyPack-leveranser mottar man en SMS som gir beskjed om når pakken er tilgjengelig for henting.

Dersom varen finnes på sentrallager (Sverige), må det påberegnes 1- 3 ukers leveransetid. 

Fraktpris på tilbehør og reservedeler:

0-5 kg
Miljøfrakt: 99,-
Prioritert levering: 139,-

6-10 kg
Miljøfrakt: 149,-
Prioritert levering: 199,-

11-60 kg
Miljøfrakt: 229,-
Prioritert levering: 299,-

For varer som ikke er på lager, sendes ordren med valgt fraktmåte først når den er komplett.

Spørsmål?
Ring oss på 21 95 92 28 eller send oss en mail på info@northtrampoline.no

Les her for mer informasjon om levering!

 

Challenger’s topp 5: 
  • Oppdatert design på kantbeskyttelse og sikkerhetsnett
  • HPS sikkerhetssystem
  • 30 mm tykk kantbeskyttelse
  • 190 cm høyt sikkerhetsnett
  • Selvlukkende inngangsparti 
 
GARANTIER

RAMME

HOPPEDUK & FJÆRER

KANT-
BESKYTTELSE

SIKKERHETS-
NETT

 

Premiumstrampolinen for høye hopp 

Med North Challenger får du en trampoline som leverer kvalitet i hver detalj. Den ekstremt robuste rammen sammen med fjærenes presisjon gjør North  Challenger til en nydelig trampoline å hoppe på. Det store hoppe-arealet byr inn til en herlig opplevelse for både erfarne hoppere og for som er nybegynnere. 

 

Gjennomtenkte sikkerhetsdetaljer 

Vårt egne sikkerhetssystem – Horizon Protection System – hindrer hopperen å få tilgang til fjærene med føtter eller fingre, og stenger effektivt området mellom kantbeskyttelsen og sikkerhetsnettet. Dette er spesielt bra om du har små barn, slik at de er så trygge som mulig når de er på trampolinen. Vi setter alltid sikkerheten først!


 

Justerbar sprett

Trampolinen kommer med medfølgende fjærforlengere for at du skal kunne justere sprett-kapasiteten etter dine egne preferenser og behov. Når barna er små bruker en mykere sprett å passe bedre, når de blir eldre og tyngre vil de ofte ha en kraftigere sprett og reaksjon. Med North’s fjærforlengere kan trampolinen følge dem gjennom hele oppveksten.  

 

Trygt sikkerhetsnett med unike detaljer 

Trampolines sikkerhetsnett er veldig trygt da det har et overlappende og selvlukkende inngangsparti. North Challenger’s sikkerhetsnett har en ekstra oppbevarings-lomme der man kan oppbevare sine sko og småting under hoppingen.  


 

Sterk og robust ramme 

Våre trampoliner takler det nordiske klimaet og de tøffe værforholdene. North Challenger’s svartlakkerte ramme har dobbel beskyttelse for rust både innvending og utvendig. Dette er en konstruksjon som er utviklet med kvalitetsfølelse i hver detalj. 

 


Sikkerhet bygger selvtillit 

Foreldre bryr seg om tryggheten og hopperne vil ha det moro og utvikles som hoppere. North Trampoline har som mål å innfri alle behov. North’s sikkerhetssystem HPS er et innovativt sikkerhetssystem som er utviklet av svenske ingeniører. HPS beskytter hopperen fra å få tilgang til fjærene og unødvendige skader. 

ANMELDELSER

★★★★★★★★★★

Flott trampoline Rask levering. Enkel å montere. Fornøyde barn

Marthe S
2020-05-26

★★★★★★★

Solid robust og trygg trampoline men med noen store minus. Regnvann samler seg i dype pytter langs kanten og som renner ned på matta når man går inn på trampolinen. Ellers klønete system å montere særlig all syingen rundt kanten. Inngangen er grei for store barn men ikke for de minste og nokså klønete for de voksne. Glidelås el. hadde fungert mye bedre.

Christian V
2020-05-26

 
Svar:

Takk for din tilbakemelding! Vi skjønner at å feste HPS-løsningen kan virke som en tidskrevende prosess, men til gjengjeld får man en veldig trygg trampoline. Det samme gjelder den overlappende inngangen. I forhold til innganger som har glidelås så er denne selvlukkende, så man slipper å huske på å lukke inngangen etter hver gang man går inn på trampolinen og er derfor trygg straks man er inne på trampolinen. Hvis du lurer på noe mer angående din trampoline, gjerne ta kontakt med vår kundeservice, så hjelper vi deg gjerne! Mvh North Trampoline


★★★★★★★★★★

Oppleves robust trygg og sikker for barna. Blitt brukt mye siste månedene og jeg har ingenting å klage på. Vi valgte denne trampolina fordi online evalueringer oppgav den som den tryggeste på markedet. Noe omfattende montering spesielt å sy fast matten med duken men det forklarte hvorfor trampolina er vurdert som den tryggeste. Gjorde meg trygg på at barna ikke kan sette fast foten under matta. Manglet eller mistet en liten del men fikk rask respons og tilsendt reservedel i posten.

Joakim H
2020-05-26

★★★★★★★★★★

Me er veldig nøgd med vår nye trapoline. Før hadde me ein rimelegare trampoline av annet merke. Me merker stor forskjell til den nye frå North. North sin lyser og leverer kvalitet. God sprett ingen fare for å klemstre seg i fjørne elle ramle ut. Både små og store gleder seg over kva trampolina leverer. Noko sein levering men me bestillte i høgsesong og kan difor forvente litt leveringstid utanom normalen. Dei er flinke på å ordner opp i evt. feilmangler. Skal ein pirke på noko må me sei at monteringsanvisningen var knotete og manglende. Det ble litt prøving og feiling. Kvir oss derfor litt til å måtte både demontere og montere til neste sesong....men når den står leverer den masse glede. Håper den holder den kvalitet den hevder å ha over fleire år.

Stine Riise H
2019-09-16

★★★★★★★★★★

God trampoline med god sprett og fiffige detaljer ift sikkerhet. Her er det umulig å ramle utenfor sikkerhetsnettet og den føles trygg og god å hoppe på. Litt tidkrevende å montere spesielt tettingene mellom fjærbeskyttvr og nettet og mellom fjærbeskyttvr og ramma. Det var også noen prodmksjonsujevnheter som måtte justeres før montering files m baufil men ellers gikk monteringen greit.Oppsummert: Super trampolien estetisk pen og det virker som god kvalitet.MvhRune

Rune B
2019-06-12

★★★★★★★★★★

Veldig fornøyd med servicen og leveringen. Og veldig fornøyd med valget av trampolina ??

Mona M
2019-06-12

★★★★★★★★★★

Små som store er superfornøyde med alt fra bestilling leveranse og ikke minst kvalitet. Vi var litt usikre på om vi skulle investere i de ekstra stroppene som gir bedre sprett og ikke minst mindre lyd. Jeg lover:det var verd hver ei krone Hører knapt lyden fra trampolinen Superfornøyde alle sammen

Solveig H
2019-06-12

★★★★★★★★★

Trampolinen virker veldig godt gjennomført og er meget god i forhold til sikkerhet.Det eneste jeg vil si er at forankringen er for dårlig. Trampolinen ble gitt i gave til mine barnebarn min datter etterbestilte forankring til dere. Sist onsdag tok vinden trampolinen og deler av den er nå ødelagt.

Kristen F
2019-05-31

★★★★★★★★★★

Trampolinen var enkel å sette opp og virker veldig solid. Både voksne og barn har brukt den og spesielt ungdommene i huset setter stor pris på at den har veldig god sprett som de sier. :-

Elin K
2019-05-29

★★★★★★★★★★

Vi lurte lenge på om en så dyr trampoline var verdt pengene. Det lurer vi ikke på lenger. Den både er bra og ser bra ut. Den knirker heller ikke som mange gjør og den er såpass solid at selv tunge voksne tør prøve seg. Denne kommer til å glede oss i mange år.

Margrethe H
2019-05-12
Vis alle 10 omtaler

Størrelse 3,0 m 3,6 m 4,3 m
Fjær (antall) 64 80 96
Vekt (kg) 112 129 145
Høyde (cm) 85 90 90
Kantbeskyttelse 30 x 400 mm 30 x 400 mm 30 x 400 mm
Anbefalt maksimal vektbelastning 150 kg 150 kg 150 kg
CE-merket Ja Ja Ja

 

MANUAL

North Challenger Assembly Manual

Assembly Video
North Challenger Assembly Video

X

Innstillinger for informasjonskapsler