Trampoline NORTH Challenger


NORTH Challenger

En veldig bra sprett, et stort hoppe-område, justerbar sprett og HPS-sikkerhetssystem. Alle kan ha det moro med en Challenger! Les mer

Velg modell


7 590,-

KJØP NÅ!
8 390,-

KJØP NÅ!
9 190,-

KJØP NÅ!
 • Bra valg!


  I kassen kan du velge å betale alt på en gang eller dele opp betalingen.
 • GÅ TILL KASSEN
 • Gjør hoppingen enda morsommere med våre tilbehør!
 • FORTSETT HANDLE
VIKTIGE FAKTA:
 • Oppdatert design på kantbeskyttelse og sikkerhetsnett
 • HPS Sikkerhetssystem
 • 30 mm tykk kantbeskyttelse
 • 190 cm høyt sikkerhetsnett
 • Trygt og selvstengende inngangsparti
 
GARANTIER

RAMME

HOPPEDUK & FJÆRER

KANTBESKYTTELSE

SIKKERHETSNETT & TILBEHØR 

 

 

 

PREMIUM TRAMPOLINE FOR HØYE HOPP

Her får du en trampoline som leverer, med kvalitet i hver detalj. Den ekstremt robuste rammen vil sammen med fjærenes presisjon gjøre Challenger til en super trampoline å hoppe på. Den runde formen gir et romslig areal å hoppe på, og byr inn til en herlig opplevelse for både erfarne hoppere og nybegynnere. 
- Egenskaper & Funksjoner -


Stabil och
hållbar ram

Unikt
säkerhets-
system

Justerbar
studs

Enkel
montering

Omlottingång

Premium
garantier

 

GJENNOMTENKTE SIKKERHETSDETALJER

Vårt egne sikkerhetssystem – Horizon Protection System – hindrer hopperen å få tilgang til fjærene med føtter eller fingre, og stenger effektivt området mellom kantbeskyttelsen og sikkerhetsnettet. Dette er spesielt bra om du har små barn, slik at de er så trygge som mulig når de er på trampolinen. Vi setter alltid sikkerheten først!


 

Justerbar sprett

Spretten er justerbar slik at du kan tilpasse den i takt med at barna vokser og blir tyngre med årene. Når barna er små passer en mykere svikt i hoppeduken som reagerer mer på barn i lettere vektklasser. Når man er eldre vil man gjerne ha en litt mer spenstig hoppeduk med kraftigere sprett. Dette kan man justere med medfølgende fjærforlengere tilpasset spesielt for denne modellen.

 

TRYGT SIKKERHETSNETT MED UNIKE DETALJER

Sikkerhetsnettet på Challenger er ekstremt sikkert med en selvlukkende inngang og detaljer som er ment for å beskytte fingrer og tær. Den har også en ekstra lomme hvor man kan oppbevare sko og små gjenstander når man hopper.


 

STERK OG ROBUST RAMME

Våre trampoliner er skapt for å ha en økt toleranse mot det nordiske klimaet og tøffe værforhold. Challenger’s svartlakkerte ramme har en dobbelt beskyttelse mot rust på både inn- og utsiden, en god konstruksjon og kvalitetsfølelse i hver minste detalj.

 


Safety builds confidence

For foreldre er sikekrheten for våre barn det som tynger mest i enhver avgjørelse. Våre små atleter behøver et trygt utgangspunkt for å ha det ekstra morsomt og ha best mulige forhold for å utvikle seg som hoppere. 

NORTH's HPS er et innovativt sikkerhetssystem designet av svenske ingeniører. HPS beskytter hopperen effektivt fra å få tilgang till fjærene så man dermed unngår mange unødvendige skader og uhell på trampolinen.

SpesifikasjonerStørrelse 3,0 m 3,6 m 4,3 m
Fjær (antall) 64 80 96
Vekt (kg) 112 129 144
Høyde (cm) 85 90 90
Kantbeskyttelse 30 x 400 mm 30 x 400 mm 30 x 400 mm
Anbefalt maksimal vektbelastning 150 kg 150 kg 150 kg
CE-merket Ja Ja Ja

 

MANUAL

North Challenger Assembly Manual

Assembly Video
NORTH Challenger Assembly Video


KJØP NORTH Challenger!

Vi er her for å hjelpe