1. Hjem
  2.  | 
  3. Trampoliner
  4.  | 
  5. Oval Trampoline North Adventurer

Oval Trampoline North Adventurer

★★★★ ★★★★★ 32 omtaler

En veldig prisvennlig, myk trampoline utstyrt med gjennomtenkte sikkerhetssystem.
X
X

Levering 


Vi tilbyr to forskjellige fraktalternativ på trampoliner.

Miljøfrakt: 399,-  (5 - 8 hverdager)
Prioritert levering: 599,-  (2 - 6 hverdager)

Om miljøfrakt
Miljøfrakt betyr at plassen i godsselskapets leveranser er optimalisert for å redusere antalet  transporter på veiene for å redusere klimapåvirkningen.

Du vil få en e-post med sporingsnummer etter at varen din er sendt fra vårt lager. PostNord sender SMS hvor de gir deg noen alternativer til når de kan levere før leveransen kan finne sted. Ved noen tilfeller og steder har de kun utleveringer på visse ukedager, noe som kan påvirke vår normale leveringstid.
Små og middels store pakker blir vanligvis sendt med MyPack og hentes gjennom et nettverk av MyPack utleveringssteder, for eksempel postkontor i butikk. Ved MyPack-leveranser mottar man en SMS som gir beskjed om når pakken er tilgjengelig for henting.

Dersom varen finnes på sentrallager, må det påberegnes 1- 3 ukers leveransetid. 

Fraktpris på tilbehør og reservedeler:

0-5 kg
Miljøfrakt: 99,-
Prioritert levering: 139,-

6-10 kg
Miljøfrakt: 149,-
Prioritert levering: 199,-

11-60 kg
Miljøfrakt: 229,-
Prioritert levering: 299,-

For varer som ikke er på lager, sendes ordren med valgt fraktmåte først når den er komplett.

Spørsmål?
Ring oss på 21 95 92 28 eller send oss en mail på info@northtrampoline.no

Les her for mer informasjon om levering!

 

Adventurers topp 4:  
  • Oval trampoline
  • Enkel og sikker inngang
  • Spring Guard sikkerhetssystem
  • Lang garanti 
 
GARANTI

RAMME

HOPPEDUK & FJÆRER

KANT-
BESKYTTELSE

SIKKERHETS-
NETT

 

 

 

Morsom trampoline med fint design 

North Adventurer er en veldig bra trampoline til en god pris. Trampolinen kommer med gjennomtenkte sikkerhetssystem og har en myk sprett som passer best for yngre barn.

North Adventurer passer ekstra bra for deg som har lyst til å begynne og hoppe på trampoline. Den ovale formen gjør trampolinen lettere å plassere og oppmuntrer de som hopper til å våge å teste mer akrobatiske hopp. Sikkerhetsnettets buede form gir en luftig følelse av plass.

Hver dag er et eventyr – kom ut og lek! 

 

Adventurer – trampolinen med dynamisk sprett 

Trampolinens sprett er dynamisk og myk, noe som gjør at også de mindre hopperne får en bra sprett. Det ovale hoppearealet er perfekt for triks, saltoer og aktrobatisk trening.  

 

Hopp mot stjernene 

Trampolinens sikkerhetsnett bøyer seg utover, noe som gir en følelse av rom og luft. Nettet er et av de beste på markedet, og er sydd i et kraftig og UV-beskyttet material. 


 


En trygg trampoline gir god selvtillit 

Barnas sikkerhet er det absolutt viktigeste. Trampolinen North Adventurer er utstyrt med Spring Guard. Sikkerhetssystemet Spring Guard beskytter hopperen fra å få tilgang til fjærene og minimerer sjansen for klemskader.  

ANMELDELSER

★★★★★★★★★

Bra trampoline med god sprett. Svakheter: festeanordning til metalldeler forsvinner inn i rørene. Sikkerhetsduk revner etter en sesong.

Kurt Inge S
2021-05-29

 
Svar:

God dag Kurt. Takk for din tilbakemelding. Dersom noe har revnet etter kun en sesongs bruk er nok dette en reklamasjonssak. Har bedt vår kundeservice sende deg en e-post slik at vi kan få se og løse problemet! Mvh North Trampoline


★★★★★★★★★★

Vi er veldig fornøyd med vårt kjøp. Trampolinen er i bruk hver dag. Sikkerhetsnettets åpning er genial. Holder alle unger trygt inne og gir de muligheten til å komme seg ut lett. Denne trampolinen er den beste investeringen vi har gjort på lenge. Anbefaler å kjøpe en trapp til enda enklere tilgang. Da kan de minste klatre opp og ned uten assistanse. Ellers er vi fornøyd med hvor enkelt det var å bestille på nettsiden og hvor fort vi fikk tilsendt trampolinen. Enkle instrukser med tilhørende film for å sette den sammen. Vi er veldig fornøyd med hele opplevelsen av North Trampoline som selskap og produkt.

Caroline G
2020-07-27

★★★★★

Vi var dessverre så uheldige at en time etter at vi hadde montert den blåste den avgårde og ble ødelagt uten at barna fikk bruke den. Vindkastet kom som lyn fra klar himmel og var hverken nortrampoline eller noen andres feil. Forsikringen dekket ikke dette så vi kontaktet nortrampoline om de kunne gi litt ekstraservice og kanskje sende oss delene som var ødelagte. Noen stenger til nettet dette hadde kostet lite for nortrampoline men skapt god lojalitet. Dette fikk vi dessverre ikke så noen test av trampolinen har vi ikke hatt da det heller ikke er mulig å KJØPE reservedeler nå. Ingen god opplevelse for oss dette så det blir dessverre ikke gjenkjøp hos derenortrampoline

Andre O
2020-06-05

 
Svar:

Hei Andre,

Så utrolig leit å høre om trampolinen og uforutsatte vindkast! Vi beklager på det sterkeste at det ikke fantes reservedeler i sommer da dere behøvde det. Vi ser i systemet at dere nå har fått alle reservedeler på plass og håper barna har kunnet nyte av mange fine hoppetimer!

 

Med vennlig hilsen, 

North Trampoline Teamet

 


★★★★★★★★★★

Suveren trampoline Omfattende å montere sammenlignet med andre modeller jeg har prøvd men absolutt verdt det.

Eskild S
2020-05-28

★★★★★★★★★★

Stikkord:- Rask og grei forsendelse fikk den levert på døra av PostNord- Kjapp service fra North Trampoline når vi behøvde å endre leveringsadresse- Trampolina kan oppleves som noe vanskelig å sette sammen bør være minst to voksne- Utover dette: En kvalitetstrampoline. Barna elsker den

Raymond S
2020-05-26

★★★★★★★★★★

Super trampoline med god sprett og høy kvalitet på detaljer. Supert med åpning uten glidelås og sikkerhetsnett uten åpning mot duk. Relativt enkel å montere brukte ca 2 timer alene. Bruksanvisningen kan kanskje bli mer noe mer tydelig tenk selv og pust med magen. Vi fikk også jumpgames med på kjøpet. Det anbefales Gøy for store og små har gitt en ekstra motivasjon til å ta hoppepauser når man har hjemmekontor.

Øyvind K
2020-05-26

★★★★★★★★★★

Veldig fornøyd. Virker å være god kvalitet på trampolinen.

Håkon O
2020-05-26

★★★★★★★★★★

Vi er veldig fornøyde med Adventurer oval 420. God kvalitet Barna elsker spretten i denne type trampoline. De sier de ikke får vondt i hodet av denne i forhold til de billigere typer. Bruksanvisning var ikke topp men link til video for montering var super God service hos personalet enkel å bestille på nettsiden. Rask levering. Om vi hadde hatt plass hadde vi valgt 5meter istedenfor. Vi anbefaler NORTH Trampoliner.

Christina M
2020-05-26

★★★★★

Fin trampoline. Barna er fornøyde myk god sprett. Elendig kundeservice. Kommer ikke til å anbefale dere til andre.

Robert M
2020-05-26

 
Svar:

Takk for din tilbakemelding! Vi beklager virkelig for at du har opplevd vår kundeservice som dårlig - det er virkelig ikke vår hensikt! Vi ønsker alltid å gi en god service, samt å forbedre oss så godt det er mulig. Vi håper eventuelle henvendelser til oss i framtiden oppleves mer positivt for deg. Dersom du lurer på noe angående din trampoline eller vil tillegge mer informasjon om din opplevelse av vår service - ikke nøl med å kontakte vår kundeservice. Mvh North Trampoline


★★★★★★★★★★

Vi er veldig fornøyd med vår trampoline og hjemmesiden. Enkel å betjene og rask levering

Tor Erik F
2020-05-26
Vis alle 32 omtaler
Størrelse 3,5 m 4,2 m 5,0 m
Fjærer (antall) 56 72 88
Vekt (kg) 85 105 119
Lengde/bredde (m) 3,53 x 2,45 4,23 x 2,95 4,95 x 3,42
Høyde (cm) 85 90 90
Kantbeskyttelse 15 x 350 mm 15 x 350 mm 15 x 350 mm
Anbefalt maksimal vektbelastning 120 kg 120 kg 120 kg
CE-merket Ja Ja Ja

MANUAL

North Adventurer Assembly Manual

Assembly Video
North Adventurer Assembly Video

Monteringsfilm:X

Innstillinger for informasjonskapsler