Rask levering Besøk oss i Oslo & Stavanger! 30 dagers åpent kjøp

Trampoliner /

Oval Trampoline North Adventurer

North Adventurer

En veldig prisvennlig, myk trampoline utstyrt med gjennomtenkte sikkerhetssystem.

★★★★ ★★★★★ 13 omtaler

  • Bra valg!


    I kassen kan du velge å betale alt på en gang eller dele opp betalingen.
  • GÅ TILL KASSEN
  • Gjør hoppingen enda morsommere med våre tilbehør!
  • FORTSETT HANDLE
Adventurer’s topp 4:  
  • Oval trampoline
  • Enkel og sikker inngang
  • Spring Guard sikkerhetssystem
  • Lang garanti 
 
GARANTI

RAMME

HOPPEDUK & FJÆRER

KANT-
BESKYTTELSE

SIKKERHETS-
NETT

 
 

Morsom trampoline med fint design 

North Adventurer er en veldig bra trampoline til en god pris. Trampolinen kommer med gjennomtenkte sikkerhetssystem og har en myk sprett som passer best for yngre barn.

North Adventurer passer ekstra bra for deg som har lyst til å begynne å hoppe på trampoline. Den ovale formen gjøre trampolinen lettere å plassere og oppmuntrer de som hopper til å våge å teste mer akrobatiske hopp. Sikkerhetsnettets buede form gir en luftig følelse av plass.

Hver dag er et eventyr – kom ut og lek! 

 

ADVENTURER AQUA 5,0 m – Limited Edition

Nå kan du få kjøpt vår North Adventurer med den trendy fargen Aqua til kantbeskyttelsen! Med vår Limited Edition North Adventurer Aqua byr vi inn til fargesparkende lek for store og små. Sommeren er her, kom dere opp på trampolinen!

Adventurer Aqua 5,0 m finnes i et begrenset antall

 

Adventurer – trampolinen med dynamisk sprett 

Trampolinens sprett er dynamisk og myk, noe som gjør at også de mindre hopperne får en bra sprett. Det ovale hoppe-arealet er perfekt for triks, saltoer og aktrobatisk trening.  

 

Hopp mot stjernene 

Trampolinens sikkerhetsnett bøyer seg utover, noe som gir en følelse av rom og luft. Nettet er et av de beste på markedet, og er sydd i et kraftig og UV-beskyttet material. 


 


En trygg trampoline gir god selvtillit 

Barnas sikkerhet er det absolutt viktigeste. Trampolinen North Adventurer er utstyrt med Spring Guard. Sikkerhetssystemet Spring Guard beskytter hopperen fra å få tilgang til fjærene og minimerer sjansen for klem-skader.  


ANMELDELSER

★★★★★★★★★★

Fantastisk studsmatta. Stabil och lätt ram. Bra studs och enkelt att hoppa tillsammans med barnen. Monteringen gick ganska snabbt och smidigt.

Henrik v
2019-10-22

★★★★★★★★★★

Kan starkt rekommendera denna studsmatta. Barnen är lyckliga att den här så stor hoppyta och jag är glad över den snabba leveransen

Kristofer S
2019-10-03

★★★★★★★★★★

Vi er veldig fornøyd med trampolinen som vi nå har hatt i flere måneder. Solid og veldig sikker i bruk. Kvalitet på alle detaljer. Veldig godt fornøyd. Den er komplisert å sette opp men ved hjelp av YouTube video gikk der greit. Bør være minst to personer som setter den opp. Vi fikk tilsendt trampolinen med ben som ikke passer men fikk nye ben etter 14 dager og da fungerte ser fint.nedmontering av trampolinen før vinteren vil ta tid da det er mange deler som bør tas ned. Alt i alt veldig fornøyd.

Astrid K
2019-09-26

★★★★★★★★★

Trampolinen er en suksess for jentene. Enkelt og bestille på hjemmesiden og rask levering. Var feil beskyttelseskant som kom men etter noen eposter og bilder fikk vi sendt riktig.

Arnt Y
2019-09-10

★★★★★★★★★★

Dattera er kjempefornøyd er hun ikke inne så er hun ute på trampolina :

Olav E
2019-09-09

★★★★★★★★★★

Jeg bestilte på nett i butikken etter å testet trampoline og fikk med meg hjem med det samme - fungerte fint. Det går an å sette opp trampoline en person - hvis man har god tid. God kvalitet og alt passer sammen når man setter trampolinen sammen.

Niels Fabricius H
2019-09-09

★★★★★★★★★

Enkel bestilling på hjemmesiden. God trampoline som både barn og voksne har stor glede av. Merker stor forskjell på denne i forhold til de billige trampolinene. Gikk fint å sette den sammen alene. Eneste minus var leveringen fra Postnord. Fikk SMS om at den var levert når den bare var overlevert til underleverandør vi trodde derfor den var levert på feil adresse. Trampolinen ble levert et døgn senere enn estimert leveringstid.

Jenny T
2019-09-09

★★★★★★★★★★

Enkel montering, sikker og trygg trampoline. Blir godt brukt.

Tommy O
2019-09-09

★★★★★★★★★★

Veldig bra kundeservice da vi tok kontakt fordi leveransen av trampolinen tok lang tid

Cathrine H
2019-05-30

★★★★★

ELENDIG BRUKSANVISNING. DET VIL SI DET ER INGEN BRUKS ELLER MONTERINGSANVISNING OG LINKEN DERE HAR VIST TIL I BOKEN DERE HAR LAGT MED GÅR TIL EN SIDE SOM IKKE FINNES.JEG HAR FORSØKT Å MONTERE TRAMPOLINEN OG HÅPER DET ER RIKTIG. I TILLEGG VAR DET SÅ DÅRLIG PASSFORM PÅ FØTTENE OG INNFESTING I RINGEN AT DE NESTEN GIKK I STYKKER NÅR JEG MÅTTE HAMRE OG SLÅ FOR Å FÅ DEM TIL Å ENTRE.EN SÅ DYR TRAMPOLINE MED SÅ MYE SKRYT I BROSJYREN DERE KALLER FOR BRUKERVEILEDNING ER INTET MINDRE ENN FORBLØFFENDE DÅRLIG

Marius R
2019-05-29

 
Svar:

Hei,

Takk for din tilbakemelding!

Det er leit å høre at du synes vår bruksanvisning er såpass dårlig.

Send oss gjerne en e-post til info@northtampoline.no så kan vi hjelpe deg videre!

Hører fra deg :)

Vis alle 13 omtaler

Spesifikasjoner

Størrelse 3,5 m 4,2 m 5,0 m
Fjærer (antall) 56 72 88
Vekt (kg) 85 105 119
Lengde/bredde (m) 3,53 x 2,45 4,23 x 2,95 4,95 x 3,42
Høyde (cm) 85 90 90
Kantbeskyttelse 15 x 350 mm 15 x 350 mm 15 x 350 mm
Anbefalt maksimal vektbelastning 120 kg 120 kg 120 kg
CE-merket Ja Ja Ja

MANUAL

North Adventurer Assembly Manual

Assembly Video
North Adventurer Assembly Video

Monteringsfilm:


Vi er her for å hjelpe