Rask levering Sustainability 30 dagers åpent kjøp

Trampoliner /

Oval Trampoline North Adventurer

North Adventurer

En veldig prisvennlig, myk trampoline utstyrt med gjennomtenkte sikkerhetssystem.

★★★★ ★★★★★ 35 omtaler

  • Bra valg!


    I kassen kan du velge å betale alt på en gang eller dele opp betalingen.
  • GÅ TILL KASSEN
  • Gjør hoppingen enda morsommere med våre tilbehør!
  • FORTSETT HANDLE
Adventurer’s topp 4:  
  • Oval trampoline
  • Enkel og sikker inngang
  • Spring Guard sikkerhetssystem
  • Lang garanti 
 
GARANTI

RAMME

HOPPEDUK & FJÆRER

KANT-
BESKYTTELSE

SIKKERHETS-
NETT

 
 

Morsom trampoline med fint design 

North Adventurer er en veldig bra trampoline til en god pris. Trampolinen kommer med gjennomtenkte sikkerhetssystem og har en myk sprett som passer best for yngre barn.

North Adventurer passer ekstra bra for deg som har lyst til å begynne å hoppe på trampoline. Den ovale formen gjøre trampolinen lettere å plassere og oppmuntrer de som hopper til å våge å teste mer akrobatiske hopp. Sikkerhetsnettets buede form gir en luftig følelse av plass.

Hver dag er et eventyr – kom ut og lek! 

 

ADVENTURER AQUA 5,0 m – Limited Edition

Nå kan du få kjøpt vår North Adventurer med den trendy fargen Aqua til kantbeskyttelsen! Med vår Limited Edition North Adventurer Aqua byr vi inn til fargesparkende lek for store og små. Sommeren er her, kom dere opp på trampolinen!

Adventurer Aqua 5,0 m finnes i et begrenset antall

 

Adventurer – trampolinen med dynamisk sprett 

Trampolinens sprett er dynamisk og myk, noe som gjør at også de mindre hopperne får en bra sprett. Det ovale hoppe-arealet er perfekt for triks, saltoer og aktrobatisk trening.  

 

Hopp mot stjernene 

Trampolinens sikkerhetsnett bøyer seg utover, noe som gir en følelse av rom og luft. Nettet er et av de beste på markedet, og er sydd i et kraftig og UV-beskyttet material. 


 


En trygg trampoline gir god selvtillit 

Barnas sikkerhet er det absolutt viktigeste. Trampolinen North Adventurer er utstyrt med Spring Guard. Sikkerhetssystemet Spring Guard beskytter hopperen fra å få tilgang til fjærene og minimerer sjansen for klem-skader.  


ANMELDELSER

★★★★★★★★★★

Super trampoline med god kvalitet. Enkelt å sette opp. Bra kundeservice og rask levering. Fin størrelse for barna.

Rune J
2020-06-03

★★★★★★★★★★

Super gøy med trampoline gikk helt fint å sette den sammen.Og vi er veldig fornøyd med kvaliteten og størrelsen på trampolinen.

Hilde A
2020-05-29

★★★★★★★★★★

Suveren trampoline Omfattende å montere sammenlignet med andre modeller jeg har prøvd men absolutt verdt det.

Eskild S
2020-05-28

★★★★★

Fornøyd med trampolinen misfornøyd med kundeservice og levering. Betalte ekstra for prioritert levering gikk 10 dager før varene kom dette er lengre enn ordinær leveringstid tok en uke før jeg fikk Mail om At varen var klar for sending. Fikk beskjed at jeg skulle få kompensasjon har fremdeles ikke fått det.

Tina Madeleine A
2020-05-28

 
Svar:

Takk for din tilbakemelding og beklager forsinkelsen som har forekommet i ditt tilfelle. Vi kommer til å kontakte deg vedrørende din henvendelsen per e-post. Mvh North Trampoline


★★★★★★★★★★

Stikkord:- Rask og grei forsendelse fikk den levert på døra av PostNord- Kjapp service fra North Trampoline når vi behøvde å endre leveringsadresse- Trampolina kan oppleves som noe vanskelig å sette sammen bør være minst to voksne- Utover dette: En kvalitetstrampoline. Barna elsker den

Raymond S
2020-05-26

★★★★★★★★★★

Super trampoline med god sprett og høy kvalitet på detaljer. Supert med åpning uten glidelås og sikkerhetsnett uten åpning mot duk. Relativt enkel å montere brukte ca 2 timer alene. Bruksanvisningen kan kanskje bli mer noe mer tydelig tenk selv og pust med magen. Vi fikk også jumpgames med på kjøpet. Det anbefales Gøy for store og små har gitt en ekstra motivasjon til å ta hoppepauser når man har hjemmekontor.

Øyvind K
2020-05-26

★★★★★★★★★★

Veldig fornøyd. Virker å være god kvalitet på trampolinen.

Håkon O
2020-05-26

★★★★★★★★★★

Vi er veldig fornøyde med Adventurer oval 420. God kvalitet Barna elsker spretten i denne type trampoline. De sier de ikke får vondt i hodet av denne i forhold til de billigere typer. Bruksanvisning var ikke topp men link til video for montering var super God service hos personalet enkel å bestille på nettsiden. Rask levering. Om vi hadde hatt plass hadde vi valgt 5meter istedenfor. Vi anbefaler NORTH Trampoliner.

Christina M
2020-05-26

★★★★★

Fin trampoline. Barna er fornøyde myk god sprett. Elendig kundeservice. Kommer ikke til å anbefale dere til andre.

Robert M
2020-05-26

 
Svar:

Takk for din tilbakemelding! Vi beklager virkelig for at du har opplevd vår kundeservice som dårlig - det er virkelig ikke vår hensikt! Vi ønsker alltid å gi en god service, samt å forbedre oss så godt det er mulig. Vi håper eventuelle henvendelser til oss i framtiden oppleves mer positivt for deg. Dersom du lurer på noe angående din trampoline eller vil tillegge mer informasjon om din opplevelse av vår service - ikke nøl med å kontakte vår kundeservice. Mvh North Trampoline


★★★★★★★★★★

Stor og god trampoline med god sprettplass til flere samtidig

Kristine G
2020-05-26
Vis alle 35 omtaler

Spesifikasjoner

Størrelse 3,5 m 4,2 m 5,0 m
Fjærer (antall) 56 72 88
Vekt (kg) 85 105 119
Lengde/bredde (m) 3,53 x 2,45 4,23 x 2,95 4,95 x 3,42
Høyde (cm) 85 90 90
Kantbeskyttelse 15 x 350 mm 15 x 350 mm 15 x 350 mm
Anbefalt maksimal vektbelastning 120 kg 120 kg 120 kg
CE-merket Ja Ja Ja

MANUAL

North Adventurer Assembly Manual

Assembly Video
North Adventurer Assembly Video

Monteringsfilm:


Vi er her for å hjelpe