Trampoline NORTH Adventurer


NORTH Adventurer

Trampoline av god kvalitet og tilhørende egenskaper, men også i en rimelig prisklasse. Les mer

★★★★ ★★★★★ 7 omtaler

Velg modell


5 390,- 5 090,-

Utsolgt for 2018-sesongen.
KJØP NÅ!
5 790,- 5 490,-

Utsolgt for 2018-sesongen.
KJØP NÅ!
6 290,- 5 990,-

Utsolgt for 2018-sesongen.
KJØP NÅ!
 • Bra valg!


  I kassen kan du velge å betale alt på en gang eller dele opp betalingen.
 • GÅ TILL KASSEN
 • Gjør hoppingen enda morsommere med våre tilbehør!
 • FORTSETT HANDLE
VIKTIGE FAKTA
 • Oval trampoline
 • Enkelt og sikkert inngangsparti
 • Stabil ramme
 • Brukervennlig montering
 • Unike sikkerhetsløsninger
 • Lange garantitider
 
GARANTI

RAMME

HOPPEDUK & FJÆRER

KANT-
BESKYTTELSE

SIKKERHETS-
NETT & TILBEHØR

 
 

Kvalitativ trampoline designet for familien!

Adventurer er en trampoline av god kvalitet og tilhørende egenskaper, men også i en rimelig prisklasse. Adventurer er utviklet for å tilfredstille både yngre og eldre hoppere med sine nøye gjennomtenkte sikkerhetsløsninger og kapasitet for sprett.

Adventurer passer best for nybegynnere som ønsker å hoppe på trampoline eller for familier som har hoppet en del tidligere. Den ovale formen gjør den enklere å plassere i et begrenset  område eller mindre hager. Det buete nettet gir en følelse av plass og ytelse som oppmuntrer både eldre og yngre til å utvikle sine egenskaper som trampoline-hoppere.
- Egenskaper og funksjoner -


Oval
trampoline

Enkelt og sikkert inngangsparti

Stabil ramme

Unike sikkerhetsløsninger

Brukervennlig montering

Lange garantitider

 

God kapasitet for sprett og moro!

Adventuer's sprett er dynamisk og myk, noe som resulterer i at til og med de yngste hopperene får en opplevelse av at hoppeduken reagerer på deres bevegelser. Den ovale formen er perfekt for å øve på triksing, saltoer, turn og akrobatisk trening. Ovale trampoliner tilbyr også gode forhold for å hoppe to personer samtidig uten at dette forstyrrer hverandres sprett eller hopping.

 

Himmelen åpner seg!

Sikkerhetsnettet bøyer seg utover noe som gir hopperene en herlig følelse av luft og rom. Sikkerhetsnettet er et av de høyeste på markedet, noe som gjør trampolinen veldig trygg for hopperene. Kraftig materiale og UV-beskyttelse gir god holdbarhet.


 

Fjærer som leverer!

Adventurer's fjærer er spesielt utviklet for den ovale formen og forvandler den minste bevegelse til en herlig sprett og svikt. Fjærene er beskyttet mot rust og produsert for å motstå harde værforhold. 


Safety Builds Confidence

For foreldre er sikkerheten og tryggheten for deres barn det som tynger mest i enhver avgjørelse. Små atleter trenger trygge omgivelser og gode utgangspunkt for å utvikle seg som hoppere. Adventurer's Spring Guard System er et innovativt og unikt sikkerhetssystem designet av svenske ingeniører. Spring Guard beskytter hopperene fra å få tilgang til fjærene, noe som resulterer i at man unngår mange unødvendige uhell og eventuelle skader.

 

SpesifikasjonerStørrelse 3,5 m 4,2 m 5,0 m
Fjærer (antall) 56 72 88
Vekt (kg) 85 105 119
Lengde/bredde (m) 3,53 x 2,45 4,23 x 2,95 4,95 x 3,42
Høyde (cm) 85 90 90
Kantbeskyttelse 15 x 350 mm 15 x 350 mm 15 x 350 mm
Anbefalt maksimal vektbelastning 150 kg 150 kg 150 kg
CE-merket Ja Ja Ja

MANUAL

NORTH Adventurer Assembly Manual

Monteringsfilm
NORTH Adventurer Assembly Video


ANMELDELSER

★★★★★★★★★★

Jeg er kjempefornøyd med bestilling service og levering. Jeg har ikke brukt trampolinen men ungene er veldig fornøyd med den trampolinen. Montering av trampoline gikk også lekende lett. Så alt i alt veldig fornøyd med North trampoline. Mvh Jone U.

Jone U
2017-11-27

★★★★★★★★★

Det gikk veldig lett å finne varen lett å bestille og fin hjemmeside.Dere lover rask levering 4-6 dager fikk beskjed etter betaling at lager er flyttet og at det vil ta lenger tid. Tok 2 uker sleit litt med å få kontakt med dere også i ventetiden.Det hadde vært helt ok leveringstid dersom jeg hadde blitt fortalt dette i forkant. Spente barn som venter på trampoline i to uker når far har fortalt 4-6 dager oppleves som 1år??Gutta er superfornøyde med varen når far omsider fikk montert opp greia.Det kan godt være at det er fort gjort for en handy håndtværker men for en kontorrotte som meg var ikke tegninga god nokk.Takk for handelen varen er god og i bruk. Med ønske om en fin dag. Mvh Ariel

Ariel L
2017-09-27

 
Svar:

Trist å høre at leveringen tok tid. Vi hade informasjon på en banner på nettsiden med at leveringstiden kan ta lengre tid pga lagerflytt, men for fremtiden tar vi med oss dette og ser hvis vi kan sende ut en mail til alle som bestiller istedenfor. 

Ønsker deg en fin uke. 

Med vennlig hilsen 
Hoppeeksperten 


★★★★★★★★★★

God sprett relativt enkel montering og rask levering Tommel opp

Freddy G
2017-09-15

★★★★★★★

Trampolinen er ikke som forventet betydelig mindre sprett. Tok dette opp med leverandør fikk da som forklaring at trampolinen var myk i spretten og at den egnet seg for lette brukere.. Ikke god sammenheng mellom beskrivelsen på nettet for hele familien og max vekt 150 kg og det kundeservice sier.

Ylva E
2017-08-31

 
Svar:

Hei! 

Det stemmer at trampolinen egner seg bedre til lettere brukere. Det går helt fint å hoppe på trampolinen med en maxvekt på 150kg. De som opplever spretten som best er lettere brukere, men går også fint å hoppe hvis man er ungdom og voksen. 

Trist å høre at hele familien ikke er fornøyde med spretten da dette er en veldig populær trampoline. 

Vi takker for informasjonen gjeldende beskrivelsen på hjemmesiden vi tar det til oss og ser videre på saken. 

Ønsker dere en god helg. 

Med vennlig hilsen 

North Trampoline 


★★★★★★★★★★

Veldig solid investering til barna . Det var vanskelig å få opp sikkerhetsnettet på ellers en utrolig opplevelse å bruke. Helt noe annet enn billig trampoline sier junior. Totalt 6 stjerner. 

Stefan Patrik K
2017-08-31
Vis alle 7 omtaler

KJØP NORTH Adventurer!

Vi er her for å hjelpe