Rask levering Sustainability 30 dagers åpent kjøp

Hjem  /  Stories / Rektangulær trampoline
TEXT_STORIES  >  Rektangulær trampoline

Rektangulær trampoline

Få mest mulig ut av din hoppe-opplevelse med en rektangulær trampoline

Vurderer du å kjøpe en rektangulær trampoline? Så gøy! I så fall kan de se fram til en fantastisk hoppe-opplevelse med det beste utgangspunktet for å ta din hopping til neste nivå! Det finnes likevel en del saker man bør tenke på før man bestemmer seg for å velge en rektangulære trampoline. I denne artikkelen ser vi på noen av disse punktene.  

 

1. Sats på god kvalitet – det lønner seg! 

De siste årene har antallet rektangulære trampoliner økt veldig på markedet. Trampoline-parker med rektangulære trampoliner samt koblingen til profesjonelle sport- og prestasjons-trampoliner gjør at flere ser på de rektangulære modellene når de vil fortsette å utvikle sin hopping hjemme. 

Hvis målet er å få en god hoppe-opplevelse er det viktig å satse på en trampoline av premium kvalitet, og som har en robust ramme og optimerte dimensjoner. Den firkantede former optimerer sprett-kapasiteten, men utsetter samtidig rammeverket for enorme krefter, noe eksempelvis en rund trampoline håndterer gjennom sin runde form og gjør dem enklere stabile. En rektangulær trampoline som ikke er av høy kvalitet blir lett ustabil, da de rake metall-rørene på den lengste siden vil dras innover, noe som gir en tung og langsom sprett, samtidig som at trampolinen vil gi fra seg mer ulyd.
 

Derfor er det verdt å betale mer for et riktig kraftig og stabilt rammeverk, noe du vil finne på samtlige av våre rektangulære trampoliner.  

 


2. Viktig med optimal størrelse og dimensjon – hvis du vil hoppe høyt 

Vi har lagt tusenvis av timer på å utvikle våre rektangulære trampoliner. En av de viktigste delene i arbeidet var å finne riktig størrelse på rammen og hoppe-arealet, samt dimensjonene i rammeverkets metall-rør slik at rammen blir lydløs og ikke beveger seg. Derfor kan du nok uten problem finne billigere rektangulære trampoliner med bredere og større hoppe-areal enn på våre modeller, men dermed kan du ikke forvente deg den samme prestasjonen fra rammen. Hvis trampolinen skal brukes til gymnastikk, triks eller saltoer er målet å få en god reaksjon når man hopper. Da bør man ikke velge basert på hvor stort hoppe-arealet er, men heller på konstruksjonen og dimensjonene som gjør at sprett-kapasiteten blir så god som mulig.  


3. Gode fjærer – nøkkelen til en god sprett! 

Vi har samarbeidet med profesjonelle atleter i områdene freeski, wakeboard og trampoline som i gjentakende workshops har testet og vært være med å utvikle våre fjærer. Dette har blitt fulgt opp med ytterligere testing og vurdering, igjen og igjen. Ett innovative og dyptgående forskningsarbeid som resulterte i at vi med stolthet og sikkerhet kan si at vi gir optimal trampoline-prestasjon gjennom våre fjærer som er i verdensklasse! På våre mest eksklusive modeller, Athlete og Performer, produseres fjærene i Sverige.