1. Hjem
  2.  | 
  3. Stories
  4.  | 
  5. Rektangulær trampoline

Rektangulær trampoline

Rektangulær trampoline Få mest mulig ut av din hoppe-opplevelse med en rektangulær trampoline

Vurderer du å kjøpe en rektangulær trampoline? Så gøy! I så fall kan de se fram til en fantastisk hoppeopplevelse med det beste utgangspunktet for å ta din hopping til det neste nivå! Det finnes likevel en del ting man bør tenke på før man bestemmer seg for å velge en rektangulære trampoline. I denne artikkelen ser vi på noen av disse punktene.  

 

1. Sats på god kvalitet – det lønner seg! 

De siste årene har antallet rektangulære trampoliner økt veldig på markedet. Trampolineparker med rektangulære trampoliner samt koblingen til profesjonelle sport -og prestasjonstrampoliner gjør at flere ser på de rektangulære modellene når de vil fortsette å utvikle sin hopping hjemme. 

Hvis målet er å få en god hoppeopplevelse er det viktig å satse på en trampoline av premium kvalitet, og som har en robust ramme og optimerte dimensjoner. Den firkantede formen optimerer sprettkapasiteten, men utsetter samtidig rammeverket for enorme krefter, noe eksempelvis en rund trampoline håndterer gjennom sin runde form og gjør dem enklere stabile. En rektangulær trampoline som ikke er av høy kvalitet blir lett ustabil, da de rake metallrørene på den lengste siden vil dras innover, noe som gir en tung og langsom sprett, samtidig som at trampolinen vil gi fra seg mer ulyd.
 

Derfor er det verdt å betale mer for et riktig kraftig og stabilt rammeverk, noe du vil finne på samtlige av våre rektangulære trampoliner.  

 


2. Viktig med optimal størrelse og dimensjon – hvis du vil hoppe høyt 

Vi har lagt tusenvis av timer på å utvikle våre rektangulære trampoliner. En av de viktigste delene i arbeidet var å finne riktig størrelse på rammen og hoppearealet, samt dimensjonene i rammeverkets metallrør slik at rammen blir lydløs og ikke beveger seg. Derfor kan du nok uten problem finne billigere rektangulære trampoliner med bredere og større hoppeareal enn på våre modeller, men dermed kan du ikke forvente deg den samme prestasjonen fra rammen. Hvis trampolinen skal brukes til gymnastikk, triks eller saltoer er målet å få en god reaksjon når man hopper. Da bør man ikke velge basert på hvor stort hoppearealet er, men heller på konstruksjonen og dimensjonene som gjør at sprettkapasiteten blir så god som mulig.  


3. Gode fjærer – nøkkelen til en god sprett! 

Vi har samarbeidet med profesjonelle atleter i områdene freeski, wakeboard og trampoline som i gjentakende workshops har testet og vært være med å utvikle våre fjærer. Dette har blitt fulgt opp med ytterligere testing og vurdering, igjen og igjen. Ett innovativt og dyptgående forskningsarbeid som resulterte i at vi med stolthet og sikkerhet kan si at vi gir optimal trampolineprestasjon gjennom våre fjærer som er i verdensklasse! På våre mest eksklusive modeller, Athlete og Performer, produseres fjærene i Sverige.  

 

 

 


FAQ

FAQ

Kjøpe trampoline? Her er vår guide.

NORTH GT GAMES

NORTH GT GAMES

North Trampoline er hovedsponsor av GT Games EU

Bevegelse er godt for kropp og sjel

Bevegelse er godt for kropp og sjel

Forskere stiller seg bak anbefalingene om fysisk aktivitet for barn og unge.

Oval trampoline

Oval trampoline

Tre grunner til å kjøpe en oval trampoline

Bevegelse og lek - en ekte life saver

Bevegelse og lek - en ekte life saver

Bevegelse og lek - en ekte life saver

Fra matten til bakken med Emil Granbom

Fra matten til bakken med Emil Granbom

Trick tutorial

Å grave ned en trampoline

Å grave ned en trampoline

En diskret måte å møte hele familiens behov

X

Innstillinger for informasjonskapsler