Rask levering Sustainability 30 dagers åpent kjøp

Trampoliner /

Rektangulær Trampoline North Performer Revolution

REKTANGULÆR

North Performer Revolution

North Performer Revolution – høyere hopp, en mer robust ramme og en mykere landing. Vi har revolusjonert spretten!

★★★★ ★★★★★ 14 omtaler

 • Bra valg!


  I kassen kan du velge å betale alt på en gang eller dele opp betalingen.
 • GÅ TILL KASSEN
 • Gjør hoppingen enda morsommere med våre tilbehør!
 • FORTSETT HANDLE
Performer Revolution’s topp 5
 • IMPONERENDE JUSTERBAR SPRETT
 • REKTANGULÆR FORM, STIGE INKLUDERT
 • INNOVATIVE SIKKERHETSLØSNINGER
 • INGEN SKRUER VED MONTASJE
 • PREMIUM KVALITET

GARANTIER
 

RAMME

HOPPEDUK & FJÆRER

KANT-
BESKYTTELSE

SIKKERHETS-
NETT

 

 

Fantastisk trampoline!

North Performer er den offisielle trampolinen som blir brukt på GT-arrangement i Europa. Det er ganske enkelt den beste hage-trampolinen man kan ha. Den kraftige sprett-kapasiteten på denne rektangulære trampolinen gir deg de beste forutsetningene for at du skal kunne videreutvikle din trening, hopping og triksing. 

Imponerende sprett

Noe av det viktigeste med en trampoline er spretten, og North Trampoline’s Performer gir det beste utgangspunktet for en god hoppe-opplevelse.

 • North S1200 fjærer er laget av Svensk stål og gir hopperen mulighet til å komme seg enda høyere opp i luften.
 • Performance-hoppeduken gir mer lufttilførsel gjennom hoppeduken, noe som maksimerer sprett-kapasiteten. 
 • North Silence Performance System (SPS) eliminerer friksjon og lyd mellom kantbeskyttelsen og fjærene, noe som gir ekstra høyde til hopperen.
 • Ultra-robust ramme som gir stabilitet og kontroll til spretten.
 • Mulighet til å justere sprett-kapasiteten for både unge og eldre ved å bruke fjærforlengere

  North Performance Systems

Mektig rom-følelse 

Den rektangulære formen er den ultimate trampoline-formen fordi den gir rom-følelsen til en rund trampoline og lengden til en oval trampoline.

 • Rektangulær størrelse som blir brukt av atleter i hele verden. 
 • Den rektangulære formen gir det største og mest optimale hoppe-arealet i sammenligning med andre former på trampoliner. 

 

INNOVATIVE SIKKERHETSLØSNINGER 

En trampoline med høy prestasjon bør være av god standard vedrørende sikkerhet. Når man vet at man har gode sikkerhetsløsninger på trampolinen kan man konsentrere seg om selve hoppingen.  

 • Sikkerhetsnett med glidelås for å unngå kontakt med fjærer og rammeverk, samt hindrer hopperen å falle ut av trampolinen. 
 • Sikkerhetsbelte på nettet som gjør at hopperen faller tilbake på hoppeduken når man faller mot nettet.
 • Ekstra høyt sikkerhetsnett som sørger for at risken å falle utenfor er minimal.
 • Stige som gjør det trygt å komme seg inn og ut av trampolinen.
 • Selvlukkende inngangsparti.

 North Safety Systems

 

MONTERING HELT UTEN SKRUER  

North Trampoline vil at monteringen skal være så enkel som mulig og har derfor ingen skruer til  trampolinen.

 • Ingen skruer ved montering
 • Rask montering av sikkerhetsnett grunnet glidelås og innovative løsninger for toppfestene. Dette resulterer i raskere montering. 

PREMIUM KVALITET 

Alle trampoliner utviklet av North er laget av høy kvalitet, men med North Performer har vi nådd en ny standard for  våre sikkerhetsløsninger. Hver eneste del av trampolinen har blitt designet for å skape den beste hage-trampolinen på markedet.

 • Ekstra stabil og robust ramme
 • 3 lag med beskyttelse mot rust, samt 10 års garanti på rammeverket
 • Ekstra tykk UV-beskyttelse på kantbeskyttelsen
 • North S1200 fjærer (utviklet i Sverige) som kan strekkes ut 2 ganger lenger enn vanlige fjærer
 • Ekstra høye ben på trampolinen som gir en dyp og kraftfull sprett 

NORTH JUMPGAMES

North Jumpgames måler alle dine bevegelser på trampolinen og tar hoppingen til en ny dimensjon. I Jumpgames-appen kan du spille morsomme spill som måler hvor høyt du hopper, din rotasjon, antall hopp og mye mer. Du kan også utfordre dine venner og andre hoppere i hele verden i ulike konkurranser.

Jumpgames kommer med aktivitets-måler som plasseres i et komfortabelt bånd og dermed synkes til den kostnadsfrie appen.

 • Jumpgames er inkludert med Performer Revolution, North Explorer 2020, Explorer Planet og Explorer Low 

 

 

 


ANMELDELSER

★★★★★★★★★★

Enkel og rask å montere. Ungene og voksene kjempe fornøyde. En solid trampoline

Sindre H
2020-05-29

★★★★★★★★★★

Suveren Trampoline i segmentet. Like gøy for nyfrelst hopper på 30 kilo som tidligere hopper på 90 kilo. Stabil ramme og maximal ytelse i fjærene. En fryd å hoppe på.

Ian K
2020-05-27

★★★★★★★

Trampolinen fungerer meget bra så den er vi fornøyd med. Vi opplevde kjøpsprosessen som lite tilfredsstillende og lite service vennlig

Bård S
2020-05-26

 
Svar:

Takk for din tilbakemelding og beklager for at du har opplevd vår kundeservice som dårlig. Vi forsøker alltid å forbedre oss, så om du vil gi mer spesifikke råd til hvordan vår kjøpsprosess og kundeservice kan bli bedre, gjerne send oss en e-post om dette. Mvh North Trampoline


★★★★★★★

Fikk trampolinen levert hjemme men det manglet veldig mye deler. Kundeservice nektet å sende express bud med delene og 2 uker senere har jeg fortsatt ikke mottat delene...

Thomas H
2020-05-26

 
Svar:

Vi beklager virkelig for at vi ikke fikk løst saken fortere i dette tilfellet, men nå skal alle deler være levert til dere. :) Vi håper dere blir kjempefornøyde med trampolinen framover. Dersom dere lurer på noe mer angående deres trampoline - ikke nøl med å kontakte vår kundeservice. Mvh North Trampoline


★★★★★★★★★★

Levering tok litt for lang tid for utolmodige barn. Rett over 1 uke Kan være grunnet Korona at det normalt er kjappere. Men trampolinen er verdt å vente på sinnsykt god sprett og mange gjennomtenkte løsninger som jeg ikke har sett før. Som f.eks. at mattene rundt trampolinen holdes svevende av stropper slik at de ikke lager den vanlige smell-lyden når man hopper bedre lufting. Og glidelås både mellom nett og sikkerhetsmatter mellom matter og hoppematte. Man skal prøve hardt for å klare å skade seg her. Alt i alt veldig fornøyd.

Atle Wee F
2020-05-26

★★★★★★★★★★

Har hatt trampolinen nå et års tid og kvaliteten er virkelig det den lover. Den er veldig lett å montere og man ser og føler at alle deler er av ytterste kvalitet. Vår trampoline står i et veldig forblåst område men er selvfølgelig sikret mot vind. Til tross for hardt vær så ser man også at materialene på sikkerhetsnett hoppe duk dempepute rundt og alle stropper som følger med ikke har tatt skade eller viser tegn til slitasje. Dette er veldig bra Gleden av å hoppe i en slik trampoline sammenliknet med andre leverandører er ubeskrivelig. North stiller i en klasse for seg Ved bestilling var det noe ventetid men sånn er det noen ganger. Det som gjorde litt vondt da vi fikk levert trampolinen var at det kom med en produksjonsfeil på rammen. Etter et kort besøk hos Hoppeksperten løste vi problemet fort og servicen vi fikk i forbindelse med problemet av utrolig flott Jeg kan trygt anbefale alle å benytte seg av Hoppeksperten

Stein Ove G
2020-05-05

★★★★★★★★★★

Flott trampoline - barna elsker den.Tar en heel kveld å montere men når det er gjort så ser man at dette er kvalitet hele veien.

Jo B
2020-04-21

★★★★★★★★★★

En studsmatta utöver det vanliga. Min son och hans kompisar tränar truppgymnastik på relativt hög nivå och de uppskattar verkligen denna studsmatta. Det blir mycket häng hemma hos oss numera. Mattan var lätt att beställa leveransen mycket snabb och jag hade ett par frågor kring mattan och leveransen som jag snabbt fick svar på. Ett proffsigt bemötande med andra ord.

Maria T
2019-10-01

★★★★★★★★★

Gutta er kjempefornøyde med trampolinen og bruker den i all slags vær. Den tåler de belastningene den blir utsatt for og svarer til de skyhøye forventningene som var. Bestillingen gikk greit fakturaen så vi ikke noe til før vi fikk den et purregebyr.

Nadia D
2019-09-29

 
Svar:

Takk for din tilbakemelding Nadia! Hyggelig å høre at dere er fornøyde med trampolinen. Klarna skal sende faktura/kvittering på kjøpet når varene sendes fra vårt lager. Hvis det er slik at du ikke mottok noen informasjon om betalingen før du fikk dette purregebyret anbefaler vi at du kontakter Klarna og forklarer situasjonen til dem. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice hvis du lurer på noe mer angående dette. Ha en fin dag! Mvh North Trampoline


★★★★★★★★

Høy kvalitet medium sprett omfattende montering noe mangelfull og lite intuitiv monteringsanvisning, enkel bestilling, rask levering og noe skuffende kundeservice.

Karsten H
2019-09-09

 
Svar:

Takk for din tilbakemelding! Vi beklager hvis du opplevde vår kundeservice som noe skuffende og håper ved eventuelle fremtidige henvendelser at du opplever vår service som bedre. Vårt mål er at du og alle våre kunder skal være fornøyde med vår service. :) Mvh North Trampoline

Vis alle 14 omtaler

Spesifikasjoner

 

Performer Revolution
Modell Performer Revolution
Lengde/bredde (m) 4,6 x 3,10
Hoppe-areal (m2) 8,9
Vekt (kg) 220
Fjær (antall) 100
Kantbeskyttelse tykkelse (mm) 35
Anbefalt maksimal vektbelastning (kg) 110
Testet opp til (kg) 750+
Stige inkludert Ja
Eske 1 (cm , kg) 169 x 61 x 29 , 76
Eske 2 (cm , kg) 164 x 53 x 26 , 59
Eske 3 (cm , kg) 185 x 55 x 45 , 47
Eske 4+5 (cm , kg) 40 x 23 x 20 , 19
Eske 6 (cm , kg) 123 x 18 x 15 , 6
CE sertifisert Ja
Testinstitutt TÜV

Manual

North Performer Revolution

 

Monteringsfilm
Performer Revolution Assembly Video

Monteringsfilm:


Vi er her for å hjelpe