1. Hjem
  2.  | 
  3. Stories
  4.  | 
  5. Oval trampoline

Oval trampoline

Oval trampoline Tre grunner til å kjøpe en oval trampoline

Den første trampolinen som vi designet og utviklet var oval, og het North Explorer 510. Denne trampolinen ble en stor salgssuksess og allerede året etter ble den solgt i flere ulike størrelser. 

Året var 2012 og mye har skjedd siden da. På den tiden var ovale trampoliner fremdeles relativt uvanlige, men i dag er det en etablert og ekstremt populær form. Det finnes mange grunner til å se nærmere på en oval trampoline. I denne artikkelen ser vi på tre gode grunner til å velge en oval trampoline. 

 

1. Trampoline med avlangt hoppeareal for gymnastikk, triks og lek

Den mest åpenbare forskjellen mellom en oval og en rund trampoline er formen. En avlang trampoline gir gode muligheter for eksempelvis gymnaster som vil gjøre saltoer og som ønsker et langt areal å bevege seg på. 

Før eller senere vil fotballen havne på trampolinen og da er også trampolinen er morsomt sted å spille fotball på.

 

2. Lett å plassere

Den ovale formen gjør at en oval trampoline er lettere å plassere i hager med begrenset plass. Kanskje du også lurer på om trampolinen kommer til å ta for mye plass rent estetisk i din hage. En oval trampoline oppleves ofte mindre på grunn av sin avlange form. 


3. Gode hoppeegenskaper

Vi har jobbet hardt med å finne den perfekte balansen mellom rammeverkets størrelse og fjærenes spenning for å gi best mulige hoppeegenskaper til våre ovale modeller. To av våre trampoliner, Pioneer og Explorer, har litt ulik karakter. Vil du ha en mykere sprett bør du se på Pioneer. Vil du ha muligheten til å justere sprettkapasiteten mykere ved behov bør du velge Explorer, da det medfølger fjærforlengere som gjør at du kan justere spretten mykere selv. 

Den ovale former skaper også to soner for hopping, så om det er flere enn en som hopper samtidig så hopper man relativt uforstyrret når man befinner seg på hver sin side av hoppearealet. Dette minsker sjansen for at man kolliderer med hverandre når man hopper. 

 

 

Her ser du noen tilbakemeldinger vi har fått fra kunder som har kjøpt en oval trampoline:

 

”En veldig bra hoppe-følelse der det avlange området gjør det mulig å utføre triks. Fin og eksklusiv følelse der den eliptiske formen gjorde at den passet perfekt hos oss.”

Karl R
2019-10-06


”Jeg syns den er kjempebra fordi den har så bra sprett og med bra sprett kan man gjøre bra saltoer. Den er også bra fordi den er så lang.”  / Alva 9år

Mats L
2019-10-03 


FAQ

FAQ

Kjøpe trampoline? Her er vår guide.

NORTH GT GAMES

NORTH GT GAMES

North Trampoline er hovedsponsor av GT Games EU

Bevegelse er godt for kropp og sjel

Bevegelse er godt for kropp og sjel

Forskere stiller seg bak anbefalingene om fysisk aktivitet for barn og unge.

Rektangulær trampoline

Rektangulær trampoline

Få mest mulig ut av din hoppe-opplevelse med en rektangulær trampoline

Bevegelse og lek - en ekte life saver

Bevegelse og lek - en ekte life saver

Bevegelse og lek - en ekte life saver

Fra matten til bakken med Emil Granbom

Fra matten til bakken med Emil Granbom

Trick tutorial

Å grave ned en trampoline

Å grave ned en trampoline

En diskret måte å møte hele familiens behov

X

Innstillinger for informasjonskapsler