Påskekampanje! 10% rabatt på alle trampoliner. Gjelder t.o.m. 23.april 2019 .

Om oss

Om oss

North Trampoline drives av Avero AS som har solgt trampoliner av høy kvalitet siden 2003. Vi har som mål å tilby våre kunder de beste og tryggeste trampolinene som finnes.

North Trampoline ble skapt for å virkeliggjøre en visjon: Drømmen om å bygge en trampoline som kan takle alt.

 

Våre fire grunnleggende verdier er:
 

1.     Å ikke gjøre kompromiss med prestasjon. Vi vil at du skal leve livet fullt ut!

2.     Å bare designe noe som vi kunne la våre egne barn og oss selv anvende (og vi er kresne).

3.     Å oppfylle, samt overgå de tøffeste sikkerhetskravene. Alle våre produkter blir testet av utenforstående parter og sertifiseres (TUV & CE) av selvstendige og verdensledene testings-institutt. Vi gjør aldri noe på bekostning av sikkerheten.

4.     Å ta ansvar for miljøet. Produktene du kjøper er laget for å ha en holdbarhet som er mye lengre enn billigere trampoliner på markedet. Våre produkter er laget for at materialet skal utnyttes på best mulig måte, samtidig som vi unngår unødvendige transporter. Vi har bare en jord – la oss ta vare på jordens helse. Du kjøper en trampoline som er konstruert og gjennomgående testet for å gi bedre sprett-kapasitet, ha lengre holdbarhet og mye bedre sikkerhet enn gjennomsnittelige trampoliner. For hvem vil vel være gjennomsnittlig?

Olle Göransson
Grunnlegger av NorthTrampoline


 

 


MADE FOR GREATNESS

 
Vi tror på at mennesket er skapt for å skape underverk, og vi stoler på at våre produkter kan oppmuntre til en storhet og mestringsfølelse hos våre hoppere. Vi vil inspirere neste generasjon av hoppere til å bli trygge på sin identitet og tro på seg selv.

  • Vi når dette målet ved å skape veldig trygge trampoliner – noe vi har blitt belønnet for. Hver del av våre trampoliner er av høyste kvalitet noe som gjør maksimal prestasjon for våre hoppere mulig. 

  • Vi inspirerer gjennom å sponse ungdomsledere og gode forbilder. Vi deltar på events som oppmuntrer til mot, talent og unike hoppere som våger å stå for den de er.

North Trampoline vill vara meningsfulla, passionerade och banbrytande. 

 

Avero Group

Avero AS driver også www.hoppeeksperten.no - Norge største forhandler av kvalitetsstudsmatttor.

Sammen med våre søsterselskaper Hoppeeksperten i Danmark, Studsexperten & northtrampoline.se i Sverige og Trampolinfabrik i Tyskland er vi nå en av Nordens største forhandler av kvalitetstrampoliner, og vi kan derfor holde et stort reservedelslager og lave priser.
s