Rask levering Besøk oss i Oslo & Stavanger! 30 dagers åpent kjøp

Om oss

Om oss

North Trampoline er Nordens ledene produsent av kvalitets-trampoliner. Siden 2012 har vi designet og produsert produkter til bevisste familier og unge atleter med målet om å oppmuntre til lek og aktivitet.
 

Med kvalitet og sikkerhet i fokus har North Trampoline raskt vokset fram til den ledene posisjonen de har i markedet idag. All utvikling skjer i Sverige og gjennom å jobbe så nær våre kunder og hoppere finner vi stadig nye måter å øke sikkerheten og forbedre hoppe-opplevelsen.
 

North Trampoline er dedikerte til innovasjon, kvalitet og sikkerhet. Gjennom lek, helse og holdbarhet vil våre produkter og tjenester oppmuntre til eventyr og gi glede – både idag og imorgen.
 

Trampolinene fordeles i ulike segment avhengig av behov – hos North finnes noe for alle! Felles for samtlige North-trampoliner er at de er av høy kvalitet og man kan forvente god holdbarhet i forhold til billigere trampoliner på markedet. Dessuten er de trygge, noe som gjør at de minste kan leke uten å sitte fast, klemme seg på metall-deler eller ramle av. Vi har også trampoliner med enormt fokus på prestasjon for å tilfredsstille behovet til de mer avanserte hopperne.
 

North Trampoline er en del av Avero Group der Studsexperten, Sveriges største forhandler av kvalitets-trampoliner, samt Hoppeeksperten inngår. Studsexperten innså at det fantes forbedringspotensiale i segmentet av kvalitets-trampoliner på markedet, noe som gav grunnlaget til idéen som resulterte i skapelsen av North Trampoline. Det var på tide å være banebrytende – og designe egne trampoliner.
 

 

 

 

 


MADE FOR GREATNESS

 
Vi tror på at mennesket er skapt for å skape underverk, og vi stoler på at våre produkter kan oppmuntre til en storhet og mestringsfølelse hos våre hoppere. Vi vil inspirere neste generasjon av hoppere til å bli trygge på sin identitet og tro på seg selv.

  • Vi når dette målet ved å skape veldig trygge trampoliner – noe vi har blitt belønnet for. Hver del av våre trampoliner er av høyste kvalitet noe som gjør maksimal prestasjon for våre hoppere mulig. 

  • Vi inspirerer gjennom å sponse ungdomsledere og gode forbilder. Vi deltar på events som oppmuntrer til mot, talent og unike hoppere som våger å stå for den de er.

North Trampoline vill vara meningsfulla, passionerade och banbrytande. 

 

Avero Group

Avero AS driver også www.hoppeeksperten.no - Norge største forhandler av kvalitetstrampoliner.

Sammen med våre søsterselskaper Hoppeeksperten i Danmark, Studsexperten & northtrampoline.se i Sverige og Trampolinfabrik i Tyskland er vi nå en av Nordens største forhandler av kvalitetstrampoliner, og vi kan derfor holde et stort reservedelslager og lave priser.
s