Kundeservice  | 
  1. Produkter
  2.  |  Hvilken form på trampolinen burde jeg kjøpe?

Hvilken form på trampolinen burde jeg kjøpe?  

Det er flere ulike ting å tenke på når man skal velge form på trampolinen.

Rund: Den runde trampolinen er klassikeren, og er perfekt for lek og moro. Fordelen med en rund form er at du får et stort hoppeareal, og at hopperen hele tiden trekkes inn mot midten, spesielt hvis flere skal hoppe sammen. Dette øker sikkerheten, og man slipper å bekymre seg for å hoppe skjevt.


Oval: Dersom man ikke har så god plass i hagen, kan en oval trampoline være et godt alternativ da den eksempelvis kan lettere plasseres i et hjørne. Den ovale formen gir også veldig gode hoppeegenskaper. Det avlange hoppearealet er også godt egnet til triks og akrobatikk samt å spille ballspill som for eksempel basket på trampolinen. 

Rektangulær: Ta en titt på vår fantastiske North Performer Revolution – høyere hopp, mer stabil ramme og en mykere landing. Vi har revolusjonert spensten! Vi har også utvidet Explorer-familien med en rektangulær trampoline, perfekt for den som vil ha ekstra god spenst til en attraktiv pris. North Athlete er en proffmodell med fantastisk ytelse rettet mot erfarne hoppere, toppidrettsutøvere og ekstremsportsutøvere. Den er uten sikkerhetsnett og er også høyere enn våre andre modeller, og er derfor ikke egnet for mindre barn.
X

Innstillinger for informasjonskapsler