Kundeservice  | 
  1. Produkter
  2.  |  Hva er forskjellene på Pioneer og Explorer?

Hva er forskjellene på Pioneer og Explorer? 

North Pioneer og North Explorer finnes i både ulike former og størrelser. De er ulike i både konstruksjon, montering, spenst og material. Begge er sikre og har høy kvalitet, uansett hvilken man velger.
 
North Pioneer er en god trampoline som vi anbefaler til familier med små barn som skal kjøpe trampoline for første gang ettersom den er utformet til hopp og lek. Den har en veldig myk spenst, og er derfor godt egnet for de aller minste. Sikkerhetsnettet er montert på innsiden av kantbeskyttelsen slik at barna ikke får tilgang til fjærene - eller kantbeskyttelsen på trampolinen. Dette innebærer at monteringen er litt mer avansert enn på Explorer, men monteringsvideoen er til god hjelp.
 
North Explorer kan passe alle aldersgrupper siden den har en justerbar spenst. Den er også utformet til litt mer avansert bruk som trening, akrobatikk og triks, og lignende for unge og voksne. Explorer er derimot kraftigere og mer robust i konstruksjon. Kantbeskyttelsen og sikkerhetsnettet har unike sikkerhetsløsninger som igjen gjør det mulig å tilpasse spenst etter eget behov. North Explorer har også en mer brukervennlig montering. 
X

Innstillinger for informasjonskapsler