Rask levering Sustainability 30 dagers åpent kjøp

Stories / Å grave ned en trampoline
TEXT_STORIES  >  Å grave ned en trampoline

Å grave ned en trampoline

En diskret måte å møte hele familiens behov

En nedgravbar trampoline blir en estetisk og diskret del av hagen. Uansett om trampolinen skal brukes til trening eller til lek for barna så har den noe for alle.

Den nedgravbare trampolinen har blitt mer og mer populær de seneste årene. Fra å bare være i de mest eksklusive villa-hagene til å bli et helt naturlig syn i hele Skandinavia, gjør den lave trampolinen, med en høyde på kun 30 centimeter, det enkelt for alle å komme seg opp og ned. Den lave høyden minimerer risikoen for fall og uhell.

Viktig å tenke på;
Det viktigste når du skal sette opp en nedgravbar trampoline er hullet som skal graves under. Hullets funksjon er delvis å la det være god plass for den som hopper, men også for å skape god lufttilførsel slik at hoppet føles mykere. Det er derfor viktig at trampolinen er plassert nøyaktig ovenfor det utgravde hullet.

 

EXPLORER OVAL LOW

Grav IKKE før fjærer oh hoppeduk er montert. Rammeverket vil trekkes sammen ved montering.

 


CHALLENGER / EXPLORER ROUND LOW

Grav IKKE før fjærer oh hoppeduk er montert. Rammeverket vil trekkes sammen ved montering.

 

 

Omtanke = holdbarhet
Trampoliner fra North Trampoline er laget i material som skal takle det nordiske klimaet uten problem, men vil du at trampolinen skal holde lengre enn forventet, bør du montere den ned når hoppe-sesongen er over.

Vi anbefaler at alle myke deler og fjærer oppbevares innendørs under vinteren. Rammen kan stå ute året rundt. Men husk å dekke til det utgravde hullet så ikke barn eller dyr faller ned. Dette kan unngås med å f.eks. dekke hullet med planker eller lignende. En presenning kan beskytte hullet fra å samle for mye vann.