1. Hjem
  2.  | 
  3. Stories
  4.  | 
  5. FAQ

FAQ

FAQ Kjøpe trampoline? Her er vår guide.

Hvilken form på trampolinen bør jeg velge? 


Det finnes litt ulike aspekter som bør vurderes når man skal velge formen på sin trampoline.


Rund trampoline


En rund trampolin er en klassiker. Fordelen med en rund modell er at du får et stort hoppe-areal og at hopperen hele tiden vil dras mot midtpunktet av trampolinen ved hopping. Dette gjør at uerfarne hoppere ikke behøver å bekymre seg så mye for å hoppe rett i sikkerhetsnettet.


Oval trampoline


Har du dårlig plass i hagen kan en oval trampoline være et bra alternativ da formen gjør den enklere å plassere i hagen (eksempelvis i et hjørne). Den ovale formen gir et godt utgangspunkt for å videreutvikle sine ferdigheter på trampolinen.
Hvis barna liker å leke med baller o.l. på trampolinen er den ovale formen fordelsaktig da den kan fungere som en spillebane for eksempelvis fotball. En oval trampoline kan også være å foretrekke om hopperen vil gjøre triks og saltoer på, siden hoppe-arealet er avlant og det er god plass til å gjøre kombinasjonstriksing.


Rektangulær trampoline


Sjekk ut vår fantastiske North Performer –høyere hopp, mer stabil ramme og mykere landing. Vi har revolusjonert spretten!
Vi har også utvidet Explorerfamilien med en rektangulær trampoline, perfekt for den som vil ha en enestående sprett til en attraktiv pris.
North Athlete er en proffmodell som gir maksimal prestasjon, og denne retter seg mot mer erfarne hoppere, og de som bedriver eliteidrett og ekstremsport.


Se alle våre trampoliner her.Hvor lang tid tar det å montere trampolinen?


Det avhenger litt av hvilken modell du kjøper, men man kan som regel regne med å bruke ca 2-2,5 timer på montering om man er to personer. Det går fortere å montere ned trampolinen til høsten, og ved neste anledning når man skal montere trampolinen opp igjen til våren går det vanligvis fortere siden man har gjort dette tidligere. På vår Youtube-kanel Youtube-kanal finnes det monteringsfilmer for de fleste av våre trampoliner. Du kan finne disse filmene på våre respektive produkter på vår hjemmeside.
Hvorfor skal jeg satse på en premiumstrampoline?


Vi vil at du skal føle deg sikker på at du har en trygg og flott trampoline idag, imorgen og inn i framtiden. 


Vi har valgt å satse på kvalitet, prestasjon og sikkerhet på alle aspekter ved våre trampoliner. Det gjør at våre trampoliner veier betydelig mer enn billigere trampoliner på markedet. Rammene våre er stabile med kraftfulle dimensjoner på toppramme og ben som er betydelig tjukkere enn på billige trampoliner. Våre kantbeskyttelser og sikkerhetsnett er robuste og kraftige, fjærene nøye testet og spesielt utviklet til trampolinens størrelse og form. Trampolinens ben er pulverlakkerte, noe som gir ekstra god beskyttelse mot rust.


Våre trampoliner er selvsagt CE-merkede, og vi oppfyller alle lovkrav som stilles for produktene vi selger. Vi tester også våre trampoliner hos sertifiserte test- institusjoner og sørger for at alle deler er av høyeste kvalitet.

På siden Om North kan du lese mer om hvordan vi arbeider med våre produkter og høre om hvorfor norske X-games gullvinner Tiril Sjåstad Christiansen hopper på våre produkter.
 Finnes det reservedeler til trampolinen?


Ja, vi har reservedeler til alle ulike deler tilhørende trampolinen.
Hvordan leveres min bestilling?


Trampolinen leveres av Postnord og pakkes på en pall. Postnord kontakter deg (normalt per sms) når varene er på vei og for å avtale tid for leveransen. Du kan velge leveringsmetode med eller uten signering ved leveranse. Hvis det er noe du lurer på angående leveransen kan du ta kontakt med vår kundetjeneste.
 Kan jeg angre mitt kjøp?


Ja. Gjennom distansekjøpsloven har du 14 dagers angrerett fra det tidspunktet du har mottatt dine varer. Les mer i våre kjøpsvilkår.
Kan jeg prøvehoppe trampolinene deres?


Dessverre har vi ikke utstilling av trampolinene våre akkurat nå.

 


NORTH GT GAMES

NORTH GT GAMES

North Trampoline er hovedsponsor av GT Games EU

Bevegelse er godt for kropp og sjel

Bevegelse er godt for kropp og sjel

Forskere stiller seg bak anbefalingene om fysisk aktivitet for barn og unge.

Oval trampoline

Oval trampoline

Tre grunner til å kjøpe en oval trampoline

Rektangulær trampoline

Rektangulær trampoline

Få mest mulig ut av din hoppe-opplevelse med en rektangulær trampoline

Bevegelse og lek - en ekte life saver

Bevegelse og lek - en ekte life saver

Bevegelse og lek - en ekte life saver

Fra matten til bakken med Emil Granbom

Fra matten til bakken med Emil Granbom

Trick tutorial

Å grave ned en trampoline

Å grave ned en trampoline

En diskret måte å møte hele familiens behov

X

Innstillinger for informasjonskapsler