Kundeservice  | 
  1. Betaling & Retur

Betalingsalternativer

Når du handler hos North Trampoline, betaler du via Klarna Checkout.
Du kan da velge å betale med faktura, kort eller delbetaling
 


FAQ

Tilbakebetaling

Tilbakebetaling

Som kunde har du rett til å få pengene tilbake ved bruk av angreretten eller om du hever kjøpet. Dette tilbakebetales i løpet av 14 dager fra den dagen North Trampoline har mottatt dine returnerte produkter. Hvis du hever kjøpet i forbindelse med forsinket leveranse eller reklamasjon vil du bli tilbakebetalt beløpet innen 14 dager fra det gis beskjed til oss om at du ønsker å heve kjøpet. Vi tilbakebetaler varen, men gjør et avdrag for returkostnaden.


Kan jeg pause min faktura?

Kan jeg pause min faktura?

Om du har valgt faktura via Klarna, men vil pause den, ber vi deg i første omgang å kontakte Klarna/bruke Klarnas app for dette.
 
Den vanligste årsaken til at man ønsker å sette en faktura på pause er at man har sendt en vare i retur og venter på tilbakebetaling/endring av din faktura. 


Jeg har returnert min ordre, skal jeg fortsatt betale min faktura?

Jeg har returnert min ordre, skal jeg fortsatt betale min faktura? 

For å unngå eventuelle påminnelsesavgifter anbefaler vi at du pauser din Klarna faktura inntil vi har håndtert returen. Dette kan man gjøre selv i Klarna appen eller ved å kontakte dem.
 
Hvis det, av noen årsak, ikke er mulig å pause din faktura anbefaler vi at du betaler den. Tilbakebetaling skjer (via Klarna) så snart din retur er godkjent. 


Hvorfor kan jeg ikke bestille/kjøpe via Faktura hos Klarna?

Hvorfor kan jeg ikke bestille/kjøpe via Faktura hos Klarna? 

Det kan ha flere årsaker. Les om dette på Klarnas hjemmeside under kundeservice og “Avvist kjøp” eller ta direkte kontakt med Klarna. 


Hvordan får jeg en kopi av min faktura?

Hvordan får jeg en kopi av min faktura? 

Du finner din faktura hos Klarna ved å logge inn i appen eller nettsiden: https://www.klarna.com/no/


Når får jeg kreditert/tilbakebetalt pengene mine etter returnering?

Når får jeg kreditert/tilbakebetalt pengene mine etter returnering? 

Vi tilbakebetaler summen snarest mulig, og senest 14 dager, etter vi har mottatt din returnerte vare. 


Kan jeg angre mitt kjøp?

Kan jeg angre mitt kjøp? 

North Trampoline følger Distansekjøpsloven (Forbrukerkjøpsloven for handel via internett) noe som tilsvarer 14 dagers angrerett etter at du har mottatt varen. North Trampoline gir deg ytterligere 16 dager slik at du tilsammen har 30 dagers angrerett. Varen skal sendes tilbake innen 14 dager etter at melding om bruk av angreretten er gitt.
Ved bruk av angreretten skal varen returneres i original forpakning. Kunden har rett til å undersøke og teste produktene innen den sendes tilbake. 


Hvordan gjør jeg det når jeg vil reklamere?

Hvordan gjør jeg det når jeg vil reklamere? 

Skriv til kundeservice og legg ved bilder av det som har gått i stykker, samt et helhetsbilde av trampolinen. Deretter ber vi deg om å inkludere fakturaen samt en beskrivelse på hvordan skaden skjedde. 


Returnere din vare eller angre ditt kjøp

Returnere din vare eller angre ditt kjøp

 
Dette gjør du for å returnere din vare eller angre ditt kjøp:
 

1. Fyll ut dette skjemaet og mail oss på info@northtrampoline.no
 
2. Ved retur av større produkter som ikke kan sendes per post og som krever frakt ved hjelp av transportbyrå, vil vi gjerne at du tar et bilde av godset slik at vi vet hvordan vi skal booke din retur på beste måte. Legg bildet ved skjemaet.
 
3. Skriv ut returskjemaet og fest det godt på utsiden av produktet.
 
4. Når vi har mottatt ditt returskjema, så bookes din retur. Vi vil deretter komme tilbake til deg med nærmere informasjon vedrørende bookingen.


Kjøp nå, betal senere med Klarna.

Vi samarbeider med Klarna for å tilby deg fleksible og enkle betalingsmåter, slik at du kan handle det du vil ha, når du vil ha det.
 

Del opp

Del opp kjøpet ditt i håndterbare avdrag. Du legger inn en enkel kredittsøknaden, og får svar umiddelbart om du er godkjent og kan fullføre bestillingen. Når du har blitt godkjent og kjøpet er gjennomført administrerer du betalinger i Klarna-appen. Mer informasjon finner du her.

Kjøp nå. Betal senere.

Kjøp det du ønsker deg i dag. Betal først etter at du har mottatt varene og bestemt deg for å beholde dem. Din 14 dagers betalingsperiode starter når produktet sendes. Klarna-appen gir deg full oversikt over betalinger og gjør det enkelt å returnere varer. Fakturavilkårene finner du her.

 


 

Hvordan betale med Klarna

Legg varene i handlekurven og fortsett til utsjekk

Velg Klarna ved utsjekk og velg hvordan du ønsker å betale for varen(e)

Ha kontroll over dine bestillinger og betalinger i Klarna-appen

 


Shopping blir smoooth med Klarna-appen

Klarna-appen gir deg full kontroll. Du kan betale med ett klikk, se dine kjøp og velge hvordan du vil betale selv etter at kjøpet ditt er gjennomført. Appen sender deg også påminnelser når det er på tide å betale et kjøp - og hvis det er noe du lurer på kan du kontakte kundeservice i appen 24/7.

Sikker betaling

Klarna bruker de nyeste sikkerhetsmekanismene for å beskytte informasjonen din og forhindre uautoriserte kjøp. Klarnas Kjøperbeskyttelse fratar deg alt ansvar i forbindelse med svindel. Les brukervilkårene her.

  
Ofte stilte spørsmål

Ser du ikke spørsmålet ditt her? Sjekk ut Klarnas komplette FAQ-side. Du kan nå Klarnas kundeservice når som helst på eller ved å laste ned Klarna-appen.
 
Hva er en Klarna faktura?
Når du velger å handle med faktura fra Klarna, skal du alltid få det du har bestilt før du betaler. Du betaler heller ikke for varer som er feil, eller som ikke dukker opp. Det er enkelt, risikofritt og praktisk. Fakturaen vil vanligvis ha en betalingsfrist på 14 dager fra varene sendes til deg. All informasjon du trenger for å betale finner du på fakturaen.

 
Om Klarna

Klarna er et av Europas raskest voksende selskaper og en ledende leverandør av betalingsløsninger. Klarna sin visjon er å gjøre alle betalinger “smoooth”, ved å tilføre verdi til både kunder og forhandlere, med unike betalingsmetoder og en suveren kundeopplevelse.
 
Med mer enn 2500 medarbeidere i hele 17 markeder, er Klarna løsningen for over 80 millioner kunder og 190 000 bedrifter. Klarna tilbyr kortbetaling, faktura og delbetaling, og gir dermed kundene mulighet til å selv bestemme når og hvordan de ønsker å betale.
 
Klarna Norge

 
X

Innstillinger for informasjonskapsler