Kundeservice  | 
  1. Betingelser & vilkår
  2.  |  Angrerett og retur

Angrerett og retur 

 

North Trampoline følger Forbrukerkjøpsloven, men vi har valgt å gi våre kunder hele 30 dagers angrerett etter at du har mottatt varen. Vi anbefaler at man sender varen i retur i original emballasje. Hvis den originale emballasjen mangler, kan det muligens medføre en nedsatt verdi på varen.

Om produktene anvendes på en uansvarlig måte i forhold til det som er nødvendig for å gi grunnleggende forståelse av produktenes funksjon eller egenskaper, så skal kunden selv stå for kostnadene av eventuell nedsatt verdi som er påført varen under kundens varetekt. North Trampoline hjelper deg med å arrangere returfrakten, men du står selv for kostnaden. Kostnaden for å returnere en trampoline, eller andre større pakker som leveres på pall, er mellom 600-1800 kr, avhengig av postadresse. Kostnaden for mindre pakker er 99–299 kr, avhengig av størrelse. 

- Mer om angrerett kan du lese om på Forbrukerrådet hjemmeside: Angrer du på et kjøp?

Det er dessverre nå ikke mulig å levere produktet selv direkte til vårt lager i Oslo  på grunn av situasjonen med Covid 19, Kunden må selv betale fraktkostnadene ved retur. North Trampoline hjelper deg å arrangere frakten ved retur.
>>> Her finner du angre og retur-skjema
X

Innstillinger for informasjonskapsler